Nauja Reduced price!
Anet 3D Spausdintuvas ET4 Metalinio Rėmo Surinkimo Modulis su Auto Niveliavimo/Tęsti Spausdinimą/Kaitinamosios Aptikimo,Didelio Tikslumo 3D Spausdintuvas

Anet 3D Spausdintuvas ET4 Metalinio Rėmo Surinkimo Modulis su Auto Niveliavimo/Tęsti Spausdinimą/Kaitinamosios Aptikimo,Didelio Tikslumo 3D Spausdintuvas

€198.94

-32%

€292.56

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: clank, genijus artilerijos, salah 3d spausdinti, 3d spausdintuvas priedai profilis, 3d spausdinimo spausdintuvas, elegoo derva, surinkite bandymo turėtojas, kaitinimo pla, anet et5, varžtas temperatūros jutiklis.

Anet ET4 3D Spausdintuvą, Aukšto Tikslumo Auto Niveliavimo Pusiau DiY su Tęsti Spausdinimo Funkcija

Savybės:

√ Automatinis Kaitinimo Užduotį; √ Integruota, Modulinė Konstrukcija; √ 2.8-colių Spalvotas Jutiklinis Ekranas; √ Online & Offline Ryšiai; √ Tiksliau Spausdinti; √ Asmens Sureguliuoti Parametrai;

Gaminio Parametrų:

Modelis:ET4 Spalva:Juoda+Raudona Parama Plug:ES Ekstruderiu kiekis:1 LCD Ekranas: 2.8 colių spalvotas jutiklinis ekranas Struktūra/Sistema:Aliuminio rėmas +skardos Ryšio režimą:Online/Offline Spausdinti Spausdinimo dydis:220*220*250mm Spausdinimo greitis:20-150mm/s (rekomenduojamas greitis 30-60mm (- ų) Standartinis angos skersmuo:0.4 mm Spausdinimo skiriamoji geba:±0,1 mm Sluoksnio Storis:0.1-0.3 mm Operacinės Sistemos:Windows", "MAC" Spausdinimo Programinę Įrangą:Cura,Repetier,Simplify3D Duomenų Formatą:Gco、Gcode Duomenų Įvesties Formatas:STL、OBJ、JPG Darbo Sąlygos:Temp:0-40℃,Drėgmė:5-80% Maitinimo šaltinis/Didžiausia galia: 110V/220V 240W Rekomenduojama Gijų:1.75 mm ABS,PLA,KLUBŲ ir t.t.

Paketų Sąrašo:

1*ET4 3D Spausdintuvas

Pastaba:

SD kortelėje saugomi instaliavimo instrukcijos, spausdinimas modelį, programinės įrangos, bandymo failų ir spausdinimo vaizdo.Vaikai turi būti naudojamas prižiūrint suaugusiems.Prašome nelieskite karšto lova ir antgalis, kai šildymo atveju empyrosis.

Diegimo Pastabos:

Daugiau Informacijos Parodyti:

DUK

Q1: Kas yra jūsų Garantija?A1: Anet pateikti 12months kokybės garantija mašina.Jei turite kokių nors problemų, per šį laiką,prašome susisiekti su mumis bet, kurio metu.Anet galinga techninė komanda padės jums išspręsti bet kokias problemas.Q2:Kodėl verta rinktis mus(Anet) A2:Anet yra gamyklos ir pardavimo tiesiogiai bendrovė turi savo mokslinių Tyrimų ir plėtros komanda, griežta kokybės KONTROLĖS sistema, profesionalių pardavimo komanda, ir patikimas paslaugas po pardavimo komandos.Mes teikti geros kokybės produktų ir paslaugų.Jokių rūpesčių po pardavimo paslaugos su profesionalių techninių specialistų komanda.Q3:Kaip lygmeniu Anet ET4 3D spausdintuvas?A3: ET4 Lygiava Žinynas,Čia yra nuoroda: https://www.youtube.com/watch?v=l2IIkR_kUdc https://drive.google.com/file/d/15ge79U3uU3XkUcwE4sj6NhdGe44rx6If/view?usp=sharing Naudingos Nuorodos: naujausias Cura programinės įrangos downloap klodai: https://ultimaker.com/en/cura-software/list

Mokėjimo

1. Mes priimame visų mokėjimo būdų Lrbeauty.lt Platforma. *Jei jūs norite mokėti per PayPal, prašome susisiekti su mumis. 2. Mokėjimas turi būti atliktas per 7 dienas nuo aukciono uždarymo. 3. Neapima muitų ar kitų mokesčių.

Pristatymo informacija

1. Visus Elementus, bus tvarkomi per 72 valandas po visiško apmokėjimo gavimo. 2. Jūsų patvirtino, Lrbeauty.lt adresas yra priimtinas tik tuo atveju.Mes primygtinai rekomenduojame jums patikrinti savo adresą, prieš pateikiant bet kokį užsakymą mums. 3. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgalio ir atostogų.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 4. Muitai ar mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė už visus sąrašus.Prašome patikrinti su savo vietos muitinės įstaigai, jei turite kokių nors abejonių.

Klientų aptarnavimas

Mes visada pasiruošę jums, siūlanti draugiškas, visapusiškas klientų aptarnavimo kiekviename žingsnyje.Jei yra kokių nors problemų, apie užsakymą, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes stengiamės išspręsti jūsų problema, kad jūsų pasitenkinimą.Dėkojame už jūsų supratimą iš anksto.

Atsiliepimai

Dėkojame už jūsų paramą mūsų.Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums 5 ★★★★★ atsiliepimų.Savo teigiamas grįžtamasis ryšys yra svarbus mums.Prašome susisiekti su mumis ir pateikti mums galimybę padėti prieš jums palikti Neutralus ar Neigiamas grįžtamasis ryšys.Mes padarysime viską, kad išspręsti šią problemą, ačiū!

Apie mus

Shenzhen Anet Technology Co., Ltd", Įsikūręs Shenzhen, Kinija, specializuojasi gamybos 3D spausdintuvas, spausdintuvo kaitinimo, ir kitų susijusių produktų.Įkurta 2013, skolingas stiprus, patyręs, ir veiksmingas R&D Komanda, mes visada veda į tendencijas šioje srityje.Per pastaruosius kelerius metus, mūsų 3D spausdintuvai rinka sparčiai auga visame pasaulyje, ypač Amerikoje, Vokietijoje, didžiojoje Britanijoje, Prancūzijoje ir Australijoje.Mūsų užsienio sandėlių atskiras visame pasaulyje, puikios išankstinio pardavimo ir paslaugas po pardavimo visada buvo mūsų pirkėjai nerimauti nemokamai.Tokiu būdu, mes įgijome gerą reputaciją, kuri mums gerai žinomas-3D spausdintuvų ženklu.Anet sveikina jus, mūsų bičiulio sukurti pasaulyje.

LCD Ekranas 2.8 Colių spalvotas jutiklinis ekranas
Įtampa 110-220V
Inspektas Medžiaga Aliuminio ir Grūdinto Stiklo Plokštė
Maitinimo Šaltinis 110/220V 240W
Sąsajos Tipas USB
Kalbos lietuvių
Dovanų 10M Gijų+SD Kortele
Reikmenys Skersmuo 1.75 mm
Ekstruderiu Kiekis 1
Spalva Spausdinimo Greitis 30-60mm (- ų)
Gabalas Storis 0.1-0.3 mm
Fliament PLA / ABS / KLUBAI ir t.t
Antgalio Skersmuo 0,4 mm
XY Ašies Poziciją Presicion 0.012 mm
Maksimalus Darbinis Greitis 150mm/s
spalva Juoda+Raudona
Skersmuo Temp 250℃
Maksimalus Spausdinimo Greitis 150mm/s
Struktūra Aliuminio rėmas +skardos
Mašinos dydis 440*340*480mm
Lova Temp 100℃
Automatinio niveliavimo Taip
Failo Formatas Gco , Gcode
Gabalas Programinės Įrangos Cura
Auto Niveliavimo Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Duomenų Įvesties Formatas STL/LT/JPG
Modelio Numeris ET4
Spausdinimo Greitis 30-60mm (- ų)
Liejimo Technologija FDM
Tikslumo ±0,1 mm
Maksimalus Spausdinimo Dydis 220*220*250mm
Z Ašies Poziciją Presicion Mažoje 0,004 mm
Operacinės Sistemos "Windows", "MAC"
Prekės Pavadinimas Anet
"CE" atitikties Taip

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai