Nauja Reduced price!
Lauko Sporto Kelnės Sijonas Moteris Greitai-džiovinimo Veikia Badmintono, Teniso Sijonas Netikrą Dvi Trumpas Sijonas su kišenėmis

Lauko Sporto Kelnės Sijonas Moteris Greitai-džiovinimo Veikia Badmintono, Teniso Sijonas Netikrą Dvi Trumpas Sijonas su kišenėmis

€14.51

-40%

€24.19

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: ilgas sijonas žiemą, džinsinio audinio ilgas sijonas, avantgard, trumpas sportas, moterys, badmintono suknelė, oficialus maxi sijonas, trumpas sportas moteris, skort moterims, trumpas sijonas sportas, golfas moterų sijonas.

Patarimai:

1.Drabužiai yra Azijos Dydis,Azijos Dydis dažniausiai yra smallerthan MUMS .AU .UK dydis,Todėl siūlome jums įsigyti 1-2 didesni, nei įprasta. 2.Rankinis matavimas, yra 1-3cm skirtingi, atkreipkite dėmesį, kai matavimo.

Vežimą :

Visos mūsų prekės bus vežamos į pirkėjo adresą, kuriuo siūloma pirkėjai, prašome patvirtinkite savo adreso prieš mokėjimą.Mes atsiųsime elementus per 2-5 darbo dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.(Atostogos gali būti pratęstas) *, Kurie nori pristatyti skubiai, pls pasirinkite greitai express, pavyzdžiui, DHL/FEDEX/UPS ir kt.Išsiųsti & Grąžinti : Jei turite klausimų apie produktus ir užsakymus, nereikia atidaryti ginčų lengvai, jūs galite susisiekti su mumis pirmą kartą, mes spręsti kuo greičiau, ir suteiks jums priimtino sprendimo.Atsiliepimai : 1).Prašome palikite mums 5 žvaigždučių kai esate patenkinti savo pirkiniu. 2).Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei esate nepatenkinti su jūsų buyings, mes jums išspręsti visas problemas su jumis.Ačiū !

Medžiaga Funkcija Medžiagos
Prekės Pavadinimas Yocndux
Lytis MOTERIS

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai