Nauja Reduced price!
Šiaurės Metalo Kabineto Gryno Vario, Žalvario Rankena Stalčių Spintelė, drabužių Spinta Durų Rankena Kabineto Durų Aukso Baldų Rankenėlės

Šiaurės Metalo Kabineto Gryno Vario, Žalvario Rankena Stalčių Spintelė, drabužių Spinta Durų Rankena Kabineto Durų Aukso Baldų Rankenėlės

€4.00

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: teptuku kreida, šiaurės osmanų, derliaus durų rankenos, žalvario, aukso rankenėlę, peilis voltron ' a, didelis aukso rankena, furnitur rankena, bedrom spinta rankenos, metaliniai baldai, kėdės, durų handl.

Muitai:

1.Muitų bei tvarkymo mokestis ne paskirties šalies moka pirkėjas.

2.Brazilija Pastabos: Pirma, TURI UŽPILDYTI SAVO CPF SU reikiamu FORMATU: 000.000.000-00. Prieš vietoje užsakymą, prašome patikrinti savo adresą, kruopščiai, ar tai daroma.Antra, Brazilija pašto reikalauja papildomų muitų tvarkymo mokestį, kuris yra apie US$3.5 vienoje pakuotėje.Šios išlaidos apmoka pirkėjas.

3.Pietų Amerikos Šalių Pastabos: (Brazilija, Čilė, Argentina ir kt.) Prašome pateikti mums jūsų CPF/CPNJ , Gerinti muitinės greitis paskirties šalyse.

4. Indonezija Pastabos: Mes siūlome, kad suma, kurią kiekvieno užsakymo neturėtų viršyti JAV$75, ar yra rizikos, didelio mokesčio už jus.

1.Medžiaga: Žalvaris

2.Pikis-eilutė: Vieną Angą/96mm/128mm/160mm/192mm

3.Spalva: Kaip Nuotraukose

4.Dydis: Kaip Nuotraukose

5.Pakuotė: 1 vnt Rankena + Varžtas

Kilmės KN(Kilmės)
Pikis-eilės Specifikacijos 96mm
Stilius Europos
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Metalo apdirbimo
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Medžiaga Žalvaris

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai