Nauja Reduced price!
Tibeto RANKŲ darbo natūralios jakų ragų Išskirti į skeletas Granulių vertus String Apyrankė

Tibeto RANKŲ darbo natūralios jakų ragų Išskirti į skeletas Granulių vertus String Apyrankė

€27.46

-30%

€39.23

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: ragų yak, jakų vilnos, Tibeto yak, kortelės šukos, granulių kaulų, ragų shell, granulių shell, kaulų yak, Verpalai, jakų verpalai.

Tibeto RANKŲ darbo natūralios jakų ragų Išskirti į skeletas Granulių vertus String Apyrankė

Visi mūsų produktai yra griežtai atrinkti, bet natūralaus akmens egzistuos mažai spalvų skirtumas, tikiuosi, jūs galite suprasti, jei turite kokių nors problemų, kai gausite paketą, pls susisiekti su mumis pirma, ačiū.

?Pranešimas

:Mes paramos, pritaikymas ir didmeninės, jei jums reikia specialaus dydžio ar medžiagos, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Aš esu naujas , tad mano kaina yra labai mažiau, aš tik tikiuosi, kad mano pirkėjai gali palikti mus teigiamą komentarą ir keturi 5-žvaigždučių Išsamios Pardavėjo vertinimai, kad jav, kurios yra gyvybiškai svarbios augimo mūsų maža kompanija.

Tikrasis spalva gali atrodyti šiek tiek differnt dėl rezoliucijos kiekvieno kompiuterio ekrano, skaitykite atidžiai prieš jums prašome jūsų pasiūlymų.

Pristatymas:

Mes laivybos savo daiktus Honkongo oro pašto,apie 15-25 darbo dienų, JAV, Kitų šalių apie 25-45 darbo dienų.

Darbo dienomis nėra įtraukti savaitgalio ir atostogų.

Mes MALDAUTI, kad PRAŠOME NE palikti mums 1, 2, 3 arba 4-žvaigždučių Išsamios Pardavėjo Reitingus, nes jie reiškia "esate nepatenkinti", equaling neigiamų atsiliepimų.Patinka tai, ką mes sakėme anksčiau, jei nesate patenkintas, bet kuriuo klausimu, prašome susisiekti su mumis dėl išspręsti.priešingu atveju , jei jums yra labai ypač pirkėjas, prašome nusipirkti iš kitų pardavimo, prašome suprasti!

Grąžinimo politika:

jeigu prekės buvo pristatytos, pirkėjų, bet mano pirkėjas nėra visiškai laimingas apie jas , susisiekite su manimi, aš reaguoja labai greitai, galiu siųsti paskirties vietą, iš dalies grąžinimo ar visiškai grąžinti pinigus.

Svarbu; jei pirkėjai ketinate atgal elementus į mane, pirkėjas turi įkroviklis atgal, laivybos mokestis, todėl skaitykite atsargiai apie mano aprašymas prieš siūlymą, jei esate labai išrankūs pirkėjai, prašome nusipirkti iš kitų saler, prašome suprasti, ačiū!

Mūsų įmonė gali tiekti visų rūšių perlai, jei perkate daugiau čia, aš gali suteikti jums mažiausias didmeninės kainos, ačiū!

Grąžinimo politika:

jeigu prekės buvo deliverived pirkėjams, bet mano pirkėjas nėra visiškai laimingas apie jas , susisiekite su manimi, aš reaguoja labai greitai, galiu siųsti paskirties vietą, iš dalies grąžinimo ar visiškai grąžinti pinigus.

Elemento Tipas Apyrankės
Prekės Pavadinimas meiyupiao xiang
Pažymėjimo Numeris 899888
Proga Šalis
Formos\modelis Skeletas
Lytis mylėtojai
Bauda ar Mados Bauda
Skersmuo 20x25mm
Apyrankės Tipas Kryptis Apyrankės
Stilius Klasikinis
Pažymos Tipą NGTC
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Apyrankės
Metalų Tipas NĖRA
Pagrindinis Akmuo Grubus,Pavyzdys
Šalutinis Akmens Kiti Natrual medžiaga

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai