Nauja Reduced price!
Rankos Juostos

Rankos Juostos "Samsung" S10 S10e S8 S9 S7 Atveju Rankos Maišą Ant Rankų, Sportinis Maišelis Dangtelį Galaxy Note 10 9 8 5 J E Serijos Telefonai

€2.44

-40%

€4.08

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: ausinės sluchatka, pagrindiniai laimėti 10 pro, augalų kišenėje, atveju "samsung" galaxy " xcover pro, traktoriai "samsung xcover 4s" atveju, byla sony xperia 10 ii, grupė atsispirti, lauke pastaba 8, "samsung" dėmesį, 4 atvejais doggy, "samsung" galaxy pastaba 80 n 5100 atveju.

RM4566409233391499

Patarimai prieš Kad:

1. Prašome dar kartą patvirtinti savo vardą, pavardę ( ypač rusijos draugai), adresas(Gatvė, Miestas, rajonas, Šalis), pašto kodą, telefono numerį, prieš užsakymą.

2. Jei jums nepavyko gauti pakuotės po 50 laivybos dienas ( Išskyrus Švenčių ir poilsio dienas, Specialių Renginių - pavyzdžiui, Stichinių Nelaimių , Streikas ir tt ), mes pasirūpinsime kitą naują paketą arba grąžinti už pilną pinigų.Prašome neatidaryti ginčo per 50 dienų !Dėkojame už jūsų supratimą ir bendradarbiavimą !

UNIDOPRO Sporto Raištį , Dvigubos Kišenės Treniruotės Veikia ArmBag w/ Ausinių Skylė "iPhone" X 8 7 6 6 S Plius , Galaxy S8 S9 S7 Krašto Pastaba 8 7 ir Kitus Telefonus Pagal 6.2 colių.

Techniniai Duomenys : UNIDOPRO Sporto Veikia Raištį suteikia Galimybę mėgautis muzika laisvai įvairius judesius, kai esate naudojasi.Šį raištį atveju yra puikus aksesuaras, kad jums buvo ieškote.Universalus Lanksčios ir lengvos rankos krepšys 4~6.2 colių Telefonai .Dvi atskiros kišenės – mažos, skirtos ausinės , kabelis , įkroviklis , raktai, ID korteles ir kt.; Didelė piniginė ir telefonų, tokių kaip "iPhone" X 8 7 6 S Plius , Galaxy S9 S9+ S8 Dėmesį, 8 ir t. t.Kvėpuojantis & atsparus Vandeniui Dizainas – Su prakaito wicking dizaino ir vandeniui atsparaus audinio, veiksmingai apsaugo telefoną nuo lietaus ar vandens.Reguliuojamas Pratęsė diržas : diržas ilgai 24 ~ ne didesnis kaip 36 cm(9.45 ~ 14inch),jis gali nustatyti arm skersmuo 30cm(12inch).rankos diržas išlaikyti pusiausvyrą streso savo ranka, reguliuojama ir patogi sportas ir veikla lauke.Patvarus naudoti ir patogūs dėvėti.Aukštos Kokybės Išjungti Užtrauktukas : net ne girdimo triukšmo važiavimo metu, tyliai mėgautis veikia, galite paleisti, šokinėti, šokti ar užsiimti bet kokia veikla, naudojant 100% įsitikinę, kad jūsų raištį atveju bus ne falll.Papildomų Ausinių Uostas – Extra ausinių uosto sukurta jūsų patogumui.Su šiuo sporto raištį, galite klausytis muzikos, transliacijos , geros detalės, bėgimas, važiavimas dviračiu, pasivaikščiojimai, žygiai, ir visi iš jūsų didelio intensyvumo treniruotes.Tinka abiejų lyčių, vyrų ir moterų, jaunimo, mergaičių ir berniukų.Matmenys: 18 x 9 x 4,5 cm (7 x 3.54 x 1.57 colių) Spalva : Juoda , Mėlyna

Produktų Ekranas:

Funkcija Sunkiųjų Apsaugos
Suderinami Telefonai B Samsung Galaxy S9 S9+ S8, S7 Krašto Pastaba 8 A J Serija
Savybės 4 Papildomų AUSINIŲ UOSTAS - Extra ausinių uosto sukurta jūsų convenie
Prekės Pavadinimas unidopro
Suderinami Telefonai D už " Galaxy Note 8 5 S8, S7 S6 Krašto J E Serijos Telefonai
Suderinama Samsung Modelis Galaxy Note10
Funkcijos 1 UNIVERSALUS LANKSČIOS ir lengvos rankos krepšys 4~6inch Telefonai .
Suderinami Telefonai C už "Huawei" Xiaomi " Lenovo /LG/Sony/Asus/Moto Telefonai Pagal 6.2 colių
Tipas Maišelis
Tinka daugybei žmonių Tinka abiejų lyčių, vyrų ir moterų, jaunimo, mergaičių ir berniukų.
Savybės Atsparus vandeniui Treniruotės Raištį su Anga Ausinių
Dizainas raštuotas
Retail Pakuotė Taip
Suderinami Telefonai "iPhone" X 8 7 6 6S Plius 5S iPod Touch 7 6 5
Funkcijos 2 Kvėpuojantis & atsparus Vandeniui Dizainas - neleisti telefonui ar vandens.
Spalva juoda , mėlyna
Suderinamos Prekės "Samsung"
Funkcijos 3 Aukštos Kokybės Išjungti Užtrauktukas - ramiai mėgautis veikia

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai