Nauja Reduced price!
Naujas Nešiojamas EVA Sunku Atlieka Maišelis, Dėžutė Apsaugine danga Atveju Scholl Aksomo Sklandžiai Išreikšti Pedi mit Diamantparti Koja Failą Dėklas

Naujas Nešiojamas EVA Sunku Atlieka Maišelis, Dėžutė Apsaugine danga Atveju Scholl Aksomo Sklandžiai Išreikšti Pedi mit Diamantparti Koja Failą Dėklas

€6.12

-20%

€7.65

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: turbo šepetys šveitimas, pėdų lenkijos, scholl aksomo, padengti infinix karšto 8, iphone 12 off white, 150ml pieno ąsotis, scholl, puodelis grietinėlės, grad scholl krepšys, asus otterbox atveju.

Naujas Nešiojamas EVA Sunku Atlieka Maišelis, Dėžutė Apsaugine danga Atveju Scholl Aksomo Sklandžiai Išreikšti Pedi mit Diamantparti Koja Failą Dėklas Aprašymas: Ši Priemoka Sunku EVA Atveju yra Stiprus, Tvirtas ir užtikrina Aukščiausio Lygio Apsaugą Nuo Elementai, Išlaikyti jūsų Scholl Aksomo Sklandžiai Išreikšti Pedi Saugus ir patikimas, Kur jums eiti.Minkštas Pamušalas viduje Atveju, siekiant Apsaugoti už Scholl Aksomo Sklandžiai Išreikšti Pedi mit Diamantparti.Savybės: 1. 100% Brand New ir aukštos Kokybės.

2. Medžiaga: EVA

3. Spalva: Juoda 4. Dydis: 195*95*60mm 5. Svoris: 95g

6. Patvarios EVA medžiagos, atveju, skirtas saugoti ir apsaugoti savo choll Aksomo Sklandžiai Išreikšti Pedi ir suteikia ilgalaikį našumą. 7. Jei su smulkaus tinklelio kišenę papildomų priedų,Kompaktiškas ir lengvas, taip pat gali būti lengvai įdėti į savo kuprinę. 8. Ateina su dirželis ir Gumos rankena atlikti lengvai. 9. unikalus dizainas :atsparus smūgiams sluoksniu ir audinio vidinis sluoksnis gali suteikti apsaugoti jūsų Scholl Aksomo Sklandžiai Išreikšti Pedi atsitiktinai nelygumai, droping, dentinng ir įbrėžimas.Komplektą sudaro:

1* EVA Atveju Scholl Aksomo Sklandžiai Išreikšti Pedi mit Diamantparti

(Pastaba: Laikymo Maišelis tik!)

Retail Pakuotė No
Stilius Atsparus Smūgiams Nešiojamas Maišelis
Svoris 95g
Dydis 195*95*60mm
Suderinamos Prekės Atveju Scholl Aksomo Sklandžiai Išreikšti Pedi mit Diamantparti
Savybės už Scholl Aksomo Sklandžiai Išreikšti Pedi Krepšys
Funkcija Antidetonaciniai
Dizainas Paprastas
spalva juoda
Prekės KODAS ZP-181207003
Tipas Maišelis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai