Nauja Reduced price!
Pavasario Polių Šuo, Virvė Žaislai, Lauko Kabinti Naudotis Virvę Traukti Vilkikas Karo Žaislas Raumenų Statybininkas Šunys, įvairaus Amžiaus ir Veislių

Pavasario Polių Šuo, Virvė Žaislai, Lauko Kabinti Naudotis Virvę Traukti Vilkikas Karo Žaislas Raumenų Statybininkas Šunys, įvairaus Amžiaus ir Veislių

€22.77

-40%

€37.95

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: pitbull šunų raumenų, šuo polo, šuo naudotis, raumenų šuo vyrai, šuo vilkikas, pet polo marškinėliai, šuo kietas žaislas, vilkikas, šuo flirtuoti polių, whippet šunų raumenų.

Savybės:

- Tai geras pratimas šuo, virvė žaislai jūsų mėgstamiausia naminių šunų. - Pavasarį polių yra pagaminti iš premium nerūdijantį plieną iki paskutinio naudojimo. - Tinka namuose, sode, kieme, parke, gyvūnų priežiūros centras ir t.t. - Pavasarį baras veikia kaip amortizatorius, o ne purios bungee šuolis. - Raumenų mankštos priemonė šunims, teikiantis daug valandų įdomus. - Mūsų pavasario polių yra geriausias raumenų stiprinimo pratimai priemonė šunims.Šunys patinka, traukia, supasi, ir mokėjimo veiksmų, kad pavasarį kolona suteikia.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Nerūdijantis plienas+Medvilnės virvė

Pakuotė:

1 x Šuo Pavasario Polių Žaislas

Pastabos:

1. Rankinis matavimo, prašome leisti 1 ~ 3mm paklaida,ačiū. 2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėlyje.

3 tipas šuo virvę, žaislai
Tipas Šunys
Rinkinys Tipas No
Medžiaga Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Žaislai Tipas Interaktyvūs Žaislai
Tipas 1 Šuo Pavasario Polių Žaislas
Parama Dropshipping
Tipas 2 Naminių Reikmenys

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai