Nauja Reduced price!
Pet Šilumos Antklodė Vandeniui Šildymas, Šildomos Kilimėlį, Pagalvėlę, Šiltas Katė Čiužinys Šuo Žiemą Šilčiau Padas Namuose Šuniukas Naudojant 76*58cm

Pet Šilumos Antklodė Vandeniui Šildymas, Šildomos Kilimėlį, Pagalvėlę, Šiltas Katė Čiužinys Šuo Žiemą Šilčiau Padas Namuose Šuniukas Naudojant 76*58cm

€11.87

-26%

€16.25

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: motociklo modelį, lovos šuo, katė teepee, ašara įrodymas šuo antklodė, katė šilumos padas, ryšiai augintiniai, naminiai gyvūnai katės namų, urvą šunį, barbi marškinėliai, oro šildytuvas šuo.

Kulka Taškų:

1、Šildymo Katė Čiužinys: self-šildymo pet lova gali išlaikyti augintiniai jaukus ir šiltas žiemos, visiškai savarankiškai šildymo, jokios baterijos ar kabelį, aplinkos apsaugos ir saugos.

2、Built-in Šilumos Atspindys Sluoksnis: Built-aukštos kokybės šilumos atspindys sluoksnis aliuminio plėvelė atspindi šilumą skleidžia pet pati prie kūno, ir išskirtų ją iš šalto paviršiaus, taip, kad jūsų augintinė bus labiau šilta, kai jis atvės.

3、Tinkamai Dydis: Apie 76*58cm/29.92*22.83 colių, tinka bet koks gyvūnas, tinka katėms ir šunims, suteikia jūsų augintiniui šilta namų šaltą žiemą.

4、Lengva Naudoti: Non-slip dugno sluoksnis gali būti tiesiogiai tiekiami miegamasis, svetainė, kavos namai ir kt.Klasikinis pledas modelis nebus pažeisti grožio savo namuose.

5、Lengva Valyti: nesijaudinkite dėl valymo, jei jis bus nešvarus.Lengvai valomas paviršius galima nuvalyti, tiesiogiai su drėgnu skudurėliu.Išorinis dangtelis yra pagamintas iš ėriukų vilna, kuri yra šiltesnė už augintiniai ir gali būti mašina plauti.

pecifications:

Pavadinimas: Didelis Savarankiškai šildymo Katė Kilimėlis

Dydis: apie 76*58cm/29.92*22.83 colių

Medžiaga: ėriukų vilnos ir aliuminio plėvelė

Spalva: grid

Grynasis svoris: apie 0,25 kg

Įpakavimas: PP maišas

Pakavimo Sąrašas:

1*Pet Čiužinys

Prekės Pavadinimas GoldCistern
Elemento Tipas Lovos Antklodės
Kilmės AE(Kilmės)
modelis Pledas
Plauti Stilius Kita
Funkcija Atsparus vandeniui
Medžiaga Kita
Modelio Numeris Pet Čiužinys

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai