Nauja Reduced price!
Mielas Žiurkėnas Namas Narve Voverė Mažos Katė Lova Miela Šinšilų Lizdą Kiaulytes Lova Pet Products Būdos Naminių Produktų

Mielas Žiurkėnas Namas Narve Voverė Mažos Katė Lova Miela Šinšilų Lizdą Kiaulytes Lova Pet Products Būdos Naminių Produktų

€4.63

-37%

€7.35

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: didelis rabit narve, augintiniai priedai tiekėjas, jūrų kiaulytės narvas, nemokamai žiurkėnai, skirtas parduoti, žiurkėnų žaislas, motina cukraus sklandytuvas, Lrbeauty.lt, vilnos jūrų kiaulytės, laukinių žiurkėno narvas, lova jūrų kiaulytės.

Kulka Taškų:

1、Patogus Flanelė: išorinis sluoksnis yra patogus flanelė, kurį galima skalbti.Vidinis yra PP medvilnės elastinės medvilnės ir apačios yra plastiko audiniu.

2、vidaus ir Lauko darbams:Jis gali būti naudojamas su šunų būdos, dėžes ir krepšius, arba kaip atskira lova.Nešiojamų šunų lovos gali būti paimti kartu su tavimi, kur tik jūs ir jūsų partneris eiti.

3、PP Medvilnės: aplinkos apsaugos PP medvilnės mygtukai yra patogus ir elastingas, malšina raumenų skausmą, padeda gyvūnėliams sleep taikiai.

4、Asmeninius Pageidavimus: teikiame įvairių spalvų ir dydžių, ir sujungti asmeninius pageidavimus.Jūs galite pasirinkti spalvą ir dydį, kad tinka jūsų augintiniui prie namo.

5、skalbimo Mašinų: Ją lengva valyti ir išlaikyti, gali nuplauti šalto vandens švelnus ciklų.

Specifikacija:

Pavadinimas: Šunų Lovos

Pareigos: mini nest

Medžiaga:

Išorinis sluoksnis: flanelė

Vidinis: PP medvilnės elastinės medvilnės

Apačioje-plastiko audiniu

Dydis:

S: iš apačios dydis: apie 19*19cm/7.48*7.48 colių, galiniai aukštis: apie 13cm/5.12 colių

L: apačioje dydis: apie 25*25cm/9.84*9.84 colių, galiniai aukštis: apie 16cm/6.30 colių

XL: apačioje dydis: apie 28*28cm/11.02*11.02 colių, galiniai aukštis: apie 20cm/7.87 colių

Pakavimo Sąrašas:

1*Šunų Lovos

Kilmės KN(Kilmės)
Plauti Stilius Kita

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai