Nauja Reduced price!
Konke

Konke " Smart Home Rinkinio Žmogaus Kūno Judesio Jutiklis ZigBee 3.0 Temperatūra Drėgnumas Durų, Langų Jutiklis Dujų Dūmų Detektorius

€7.35

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: aqara jungiklis, zigbee lizdas ce, smartthings durų jutiklis, aqara wsdcgq11lm temperatūra drėgnumas, aqara durų, vadovas temperatūros jutiklis, tuya zigbee, aqara, qingping, heiman zigbee judesio jutiklis.

Pastabos: Šis prietaisas turi sutapti su Konke daugiafunkcinis vartai(HUB) naudoti ZigBee 3.0 yra atviras protokolas, bet palaiko tik sujungimo 3.0 įrenginiai.Jei jūsų vartai yra 1.2, ji negalės sujungti.Tai ne problema, su mūsų įranga.Prašome patvirtinkite, kad jūsų įranga yra 3.0. Gerbiami pirkėjas, jeigu nenorite gauti prekes arba prietaisas negali būti naudojamas, prašome susisiekti su mumis dėl grąžinamosios išmokos.Prašome nedvejodami palikti jokių neigiamų atsiliepimų,Mes garantuojame qual ją iš mūsų prekių.Jei jūs negalite jų naudoti, galite prašyti grąžinti pinigus.

123456789

ATSILIEPIMAI

Jūsų atsiliepimus, tai labai daug mums, o taip pat į kitus pirkėjas, kaip jūs.

A:Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, 5stars atsiliepimai bus labai appriciated.

B:Jei nieko nesate saticfied, pls pabandykite palikti pranešimą arba eamil mums prieš lapais neigiamą atsiliepimą arba atidaryti ginčų.Mes stengiamės, kad būtų išspręsta problema su geriausias sprendimas.Ačiū.

Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo CE
App Smart K
Prekės Pavadinimas KONKE

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai