Nauja Reduced price!
Xiaomi Vartai 3 ES Smart Home Mijia Naujausia Pažangi Multi-mode Vartai 3 Zigbee

Xiaomi Vartai 3 ES Smart Home Mijia Naujausia Pažangi Multi-mode Vartai 3 Zigbee "Wi-Fi ""Bluetooth" Ryšį Kontrolės Mi App

€15.51

-29%

€22.15

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: mi xiomi, mi vartai 3, 3 xaomi, mop xiaomi 1c, xioami band 3, mijia xiaomi, aqara, sonoff fob, zigbee, xiaomi mi.

2020 Naujausias Xiaomi Multimode " Smart Home Gateway 3(3 kartos)

ZigBee "WIFI", "Bluetooth" Akies Centru Dirbti Su Mijia APP "Apple" Homekit protingo Namo " Hub

Ypatybė:

Paramos Zigbee, "Wi-Fi", "Bluetooth" & "Bluetooth" Akių trims komunikacijos protokolas prietaisų, todėl savo protingų namų lengviau.Pažangi jungtis su namų prietaisus, balso, distancinio ir automatinio valdymo

Parametras Prekės Xiaomi MIJIA Modelis ZNDMWG03LM Dydis 90x25mm Nominalus Įėjimo 5V/1A Darbinė Temperatūra -5℃-50℃ Darbo Drėgnumas 0%-95%RH, nesikondensuojantis Palaikymo Sistema "Android 5.0" arba " iOS 12.0 arba virš Suderinama Protokolo ZigBee2.0 & ZigBee3.0, 2.4 G WIFI, bluetooth & bluetooth Akių, Homekit sub-įrenginių, 32 Signalo Atstumas Apie 200 m(atviroje vietovėje)

Pagrindinės Savybės

* Smart mechaniniuose Įrenginiuose Jūsų Namuose

Leidžia daugiau pažangių valdymo išmaniųjų prietaisų namų ir stato patogiau smart gyvenimo scenos.

* Kontroliuoti su "Siri"

Paprastas, saugus kontrolės išmaniųjų prietaisų namuose per telefonas, integruota Siri arba HomeKit App.

* WiFi, Dual Antenos Struktūrą

Built-in WiFi, dual antenos naudoja 2 x 2 MIMO belaidžio ryšio technologija, kurios signalas yra stipresnis, geriau sienos skvarbos galimybes ir platesnę aprėptį.Perdavimo atstumas gali būti iki 200sqm atviroje aplinkoje.

* Daugelio Sertifikavimo Bandymus,

Praėjo nemažai sertifikatai ir testai, pavyzdžiui, "Bluetooth" Aljansas, "WiFi" Aljanse, Aljanse, Kinijos RoHS ir kt.siekiant užtikrinti ilgaamžiškumą.

* Paprastas ir Lengvas Dizainas

Apvalkalas yra pagamintas iš UV atsparios medžiagos, kuri neblunka net ir po ilgalaikio naudojimo.Dizainas yra paprastas ir tinka įvairių namų aplinkoje.

Prisijungę Veiksmus:

1 žingsnis: Galia vartai

Žingsnis 2: Open Mijia Programą ir pridėti Xiaomi Mijia Smart Multi-mode Vartai

3 žingsnis: Po to, pridedant sėkmingai, jungiasi kitų smart parametrai pagal Programą eilutę

P ackage Įtraukta:

1 x Xiaomi Multimode ZigBee 3.0 WI-fi", "Bluetooth" Akies HomeKit Smart Home Gateway

1 x Maitinimo Kabelis

1 x Vartotojo vadovas

Xiaomi Multimode Smart Vartai Palaiko tris komunikacijos protokolų Smart Home Control Center "Parama ZigBee, "WIFI", "Bluetooth" & "Bluetooth" Akies Mijia Smart Link Centro Tinklo anomalijų vis dar atlieka automatizuotą scenarijus

Palaiko Trys Pagrindinės Komunikacijos Protokolus, Markė Smart Home L _ife Lengviau Xiaomi Mijia Smart Multi-Mode Vartai palaiko ZigBee, "WIFI", "Bluetooth" & "Bluetooth" Akių trims komunikacijos protokolas prietaisai.

Vienas vartai gali suderinama su virš skirtingų protokolų, kad būtų lengviau jums sukurti protingo namo.

Įrengta ZigBee3.0 F aster Atsakas & Sklandžiau Kontrolės

"Wi-FI" Dual Antenos Struktūra yra Labiau stabilus signalas ir platesnę aprėptį, Ji turi įmontuotą Wi-Fi, dual antenos ir naudoja 2 x 2 MIMO belaidžio ryšio technologija.Signalas yra stipresnis, sienos skvarba yra geriau, ir aprėptis yra platesnis.Perdavimo atstumas yra , iki 200m atviros aplinkai tyrimas.

Smart Sąsajos Namų Prietaisai [ Įgyvendinti balso, distancinio ir automatinio valdymo ] Tai gali padaryti išmaniųjų prietaisų namų integruota sandariai, suprasti daugiau, ryšius ir kontrolės, sukurti savo idealus smart gyvenimo scenos, ir atrasti daugiau naujų būdų, kaip žaisti.

"Labas, "Siri", išjunkite miegamojo apšvietimą."

Paprasta ir saugi kontrolės išmaniųjų prietaisų namų per "Siri" arba "home app pastatytas į "iPhone", "iPad", "Apple" Žiūrėti, Homepod.

Veikia su Apple HomeKit

Kelis Sertifikavimo Bandymus, Aukštos kokybės, tikslumo technologiją, Xiaomi Mijia Multi-Mode Vartai praėjo keli sertifikatai ir testai.Ji taip pat praėjo keli patikimumo bandymai, siekiant užtikrinti ilgaamžiškumą.

Sertifikavimo CE
Prekės Pavadinimas Xiaomi
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai