Nauja Reduced price!
Thaya Baltas Vyšnių s925 Sidabro Auskarai Gėlių Apvalūs Auskarai, Apyrankės Moterims, Elegantiškas Bauda Papuošalai

Thaya Baltas Vyšnių s925 Sidabro Auskarai Gėlių Apvalūs Auskarai, Apyrankės Moterims, Elegantiškas Bauda Papuošalai

€11.20

-44%

€20.36

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: spalva nosis žiedas, bamoer žavesio, akmuo kristalas, artifici gėlių, earcuff nerūdijančio plieno, 2 korėjiečių auskarai, 925 sidabras, atsitiktinis moterų, ins dirbtiniai augalai, yanhui sidabro papuošalai.

Thaya Baltas Vyšnių s925 Sidabro Stud Auskarai, Gėlių Apvalūs Auskarai, Apyrankės Moterims, Elegantiškas Bauda Papuošalai

--Sniego Sakura laukia pavasario, ir aš esu laukia jūsų.Prekės Pavadinimas: Thaya Medžiaga: S925 Sterlingas Sidabro Procesas: Rankinis šlifavimo Ilgis: 1,5 cm;1.3 cm Svoris: apie 1,3 g produkto savybės 1.Šiuo metu nukristi, vyšnių žiedai, jie pagaliau susijungė su žmonių, jie buvo laukiu, ir jų akys buvo vis dar patinka, kai jie susitiko.Kaip sniegas vyšnių norėčiau pateikti gyvenime laukia, kiek mokės. 2.Balti Vyšnių Stud Auskarai, kad patogiai tilptų visi auskarai dydžių. 3.Aukštos kokybės galvanizavimo, S925 Sterlingas Sidabro, spalva truks ilgai, be apjuodinti, niekada paversti savo odos žalia kaip pigūs papuošalai.Švino ir nikelio nemokamai, sumažinti galimybę bėrimas ar odos dirginimo. 4.Idealiai tinka kasdien dėvėti ir ypatingomis progomis.Padaryti ją jaustis ypatinga, įsigydami vieną kaip dovana.Tai daro puiki dovana Motinos Diena, Valentino Diena, Kalėdos, Hannukah, Gimtadienius, Birthstone birželio, Įsitraukimas, Brides, Bridesmaids ar universiteto Baigimo, bet moteris, paauglių, vaikų, dukros, anūkės draugė, žmona, sužadėtinė, arba, kad specialusis panele. 5.Pasitenkinimas Garantuotas: Jei yra kokių nors problemų, susijusių su pirkimu, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes padėsime išspręsti problemą, arba, kad grąžinamoji išmoka.Šiltas Patarimai: 1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Prašome apsvarstyti prieš perkant. 2.Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl matavimo duomenis.

Formos\modelis AUGALŲ
Stilius Mielas/Romantiška
Metalų Tipas SIDABRINĖ
Pagrindinis Akmuo NĖRA
Šalutinis Akmens Kitos Dirbtinės medžiagos
Pažymėjimo Numeris NĖRA
Auskarai Tipas Įrašo Auskarai
Lytis MOTERIS
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Thaya
Pažymos Tipą CNAS
Modelio Numeris ED-6545
Metalinis Antspaudas 925,Sterling
Bauda ar Mados Bauda
Proga Šalis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai