Nauja Reduced price!
8000r/min Terapija, Masažas Ginklą 20 Įrankius, Raumenų Massager Skausmas Sportas Masažas Mašina Atsipalaiduoti Kūno Lieknėjimo Reljefas Su 8 Galvučių

8000r/min Terapija, Masažas Ginklą 20 Įrankius, Raumenų Massager Skausmas Sportas Masažas Mašina Atsipalaiduoti Kūno Lieknėjimo Reljefas Su 8 Galvučių

€23.40

-19%

€28.89

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: masažas raumenų ginklą, mašina de masažas, pistoletas orbeez, stiprintuvas e masažas ginklą, nugaros skausmas, Joga, masažo ginklą, pistoletas profesionalus masažas, universalus fascial ginklą, pistoletas žaislas.

Pakuotė:

1 x Masažas Ginklą

8 x Masažas Vadovai

1 x Įkroviklis

1 x Pakavimo Dėžutė

1 x anglų Vartotojo Vadovas

Techniniai duomenys:

LED ekranas

Spalva: Juoda, Sidabrinė, Raudona,Mėlyna

Galia Įkroviklio Įvestis:100-240V,50/60Hz

Baterija Vardinė Įtampa: 7.4 V DC

Baterija nominalioji Galia: 24W

Baterijos Tipas: Li-ion

Baterijos Talpa: 4200mAh

Be apkrovos Greitis: 8000r/min

Dydis: Apytiksl.250x170x50mm/9.8x6.7x2inch

Savybės:

- Nauja versija LED ekranas, intuityvus žvejybos įrankių ekranas, kairįjį ir dešinįjį mygtukus, norėdami reguliuoti intensyvumą.

- Ergonomiškas rankena, galima sumažinti išorinės jėgos.

- Vibracijos principas kala stiliaus, stipri galia, kad masažuoti raumenis.

- Nepriklausomą elektros energijos valdymo sistemos, įkrovimas ir iškrovimas daugiau pažangių, ilgesnė baterijos veikimo trukmė.

- Aukšto dažnio vibracijos, sklaidos nuovargis, gilus masažas, atpalaiduoja raumenis, sumažinti skausmą.

- 20-pavarų greičio reguliavimas, siekiant patenkinti skirtingus masažo poreikius.Leidžiant jums sutelkti dėmesį į didelį audinių darbą, padidinti apyvartą, arba judrumas.

- Pritaikyti ergonomikos masažas galvos gali suteikti patogus masažas patirties, o taip pat sumažinti žalą kaulai ir užstatų.

- 8 rūšių masažas galvos , atsižvelgiant į vietą masažo pasirinkti masažas galvos, kad daugiau išsamus masažo patirtis.

- Prietaisas leidžia vartotojui tiesiogiai tikslinėms teritorijoms, skausmingumas ir sumažinti skausmą, o taip pat sumažinti atsigavimo laiką, todėl svarbu produktas, bet sportininkas.

- Nustatyti dažniai pagal paskirtį, už šyla, skausmas reljefo, sužeisti raumenys, raumenų skausmas ir aktyvavimo, sandarumo parama; didinti aukštojo greitis didesnis ir stipresnis raumenų grupių.

- Žemas triukšmo lygis, Jis yra ramus.Tyliai, palyginti su kitų masažas Gunss.Taigi, tiesiog atsipalaiduoti ir mėgautis ramioje masažas!Kompaktiškas ir lengvas, kad massager yra skirta būti vienodo dydžio, mažas ir lengva būti atliekami arround.Raumenų massager naudoja pulsuojanti vibracija teikti naudą sveikatai.Atneša pavargę kūno Atkurti gyvybingumą.

Pastabos:

1.Rankinis matavimo, prašome leisti 1 ~ 2 cm klaidų,ačiū.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Prašome suprasti, ačiū!

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Modelio Numeris masažas ginklą
Medžiaga Kompozicinės Medžiagos
Dydis Large
Prašymas Įstaiga
Prekės Pavadinimas SPZ
Elemento Tipas Masažas & Poilsiui
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai