Nauja Reduced price!
Gana Gimtadienio, Kalėdų Dovanos, Dekoratyvinis Karuselė šviesos Music Box -Go-Round Box su

Gana Gimtadienio, Kalėdų Dovanos, Dekoratyvinis Karuselė šviesos Music Box -Go-Round Box su "Flash" Šviesos Vaikai Dovanų (Pink)

€7.18

-47%

€13.80

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: karuselė arklys, pasaulyje sniegas, įrankių dėžutė dekoras, lauke karuselė, kalėdų aukso karuselė, karuselė muzika 2, Muzikos žaislas, dekoro muzika, karuselė, pyragas karuselė.

Aprašymas

Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, muzikos lauke yra patvarus, išskirtinį ieško. 3 arkliai gali suktis, kai muzika groja.Ji gali ne tik dirbti, kaip muzikinė dėžutė ir unikalų šviesos, bet taip pat kūrybinę ornamentu jūsų namuose pridėti šiltą ir romantišką atmosferą.Tai puiki dovana jūsų draugei ar draugėms, dėl romantiškos vestuvės, gimtadienis, vestuvės, Valentino Diena ir pan.

Funkcija

- Spalva: Rausva. - Medžiaga: ABS. - Dydis: Apie 15.5 x 10,5 x 10,5 cm/6.1 x 4.1 x 4.1 coliai. - 3 arkliai gali suktis, kai muzika groja. - Muzikos ir šviesos lange galite padaryti savo kambarį daugiau romantiškas vakaras. - Puikus kūrinys, unikalus pilies skliautai, sklandžiai linijas. - Puiki dovana jūsų draugei ar draugėms, dėl romantiškos vestuvės, gimtadienis, vestuvės, Valentino Diena ir pan.

Pakavimo sąrašas 1 x Prabanga Karuselė Music Box 3 Arkliai Pasukti LED Šviesos Šviesos Rotacijos (Violetinė)

Muzikinės Dėžutės Formos Kita
Tipas Elektroninių Tipas
Yra Protingas Prietaisas No
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Plastikiniai
Tonas Skaičius 50 Tonų
Judėjimas Kita
Funkcija Šviesos
Modelio Numeris Karuselė Music Box
Formos ROUND
Groti Power Baterija

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai