Nauja Reduced price!
LED Maroko Naktį Šviesos Grandinė, Pasakos Sodo String Šviesos Kabinti Lauko Žibintų Kalėdų Vakarėlį Miegamojo Puošimas Dekoratyvinės Lempos

LED Maroko Naktį Šviesos Grandinė, Pasakos Sodo String Šviesos Kabinti Lauko Žibintų Kalėdų Vakarėlį Miegamojo Puošimas Dekoratyvinės Lempos

€3.83

-10%

€4.26

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: led maroko, maroko modelio lempa, rytų akmens žibintų, lempos marokas, kabo elektros apšvietimas, trumpas kabo žibintai, didelis rytų žibintų, lempos grandinės, žindymo suknelė, moro.

Aprašymas: 1.Energijos taupymas,ekonomiškas,draugiškas aplinkai ir gamtai. 2.Puikus Apšvietimas, led lemputes, sukurti r omantic apšvietimo efektai Idealiai tinka sodas, svetainė, valgomasis,miegamasis,vestuvių,pobūvių,Valentino diena,Helovinas,Kalėdos ir kt. -Specifikacija: 1.Spalvos, šviesa:Šilta balta šviesa. 2.Paketą, įskaitant:1 šviesos eilutę be baterijų. 3.Priedai Informacija: maroko kamuolys yra apie 2,5 cm ir sveria 4g.

**Skirtumas tarp Baterija, USB, Plug and Remote Control** 1.Baterija Įdėti AA tipo baterijos, akumuliatorius, dėžutė,ir šviesos eilutę švies.Yra trys režimai: pastovus ant,blykstė,išjungta. 2.USB Taikoma prietaisams su USB lizdas,krovimo lobis,notepad. 3.ES prijunkite Jį galima įjungti į 220V elektros energijos tiekimo.Du šviesos stygos gali būti prijungtas ir atgal už gerą apdaila.3M plug šviesos eilutę su paprasta valdytojas gali pakeisti režimai:pastovus ant,lėtai išnyks ir kt.Į 6M plug šviesos eilutę turi ne kontrolierius:kištukas yra įjungtas į 220V elektros energijos šaltinio,o šviesa švies. 4.Nuotolinio valdymo pultas Nuotolinio valdymo šviesos eilutės yra su baterijomis,jis gali reguliuoti ryškumą, ir pasirinkite šviesos režimai:kartu,bangos,eilės,slo glo,vejasi,lėtai išnyks,šmėžavimas,nuolat įjungta,išjungta.

Skelbimas:

Spalvos gali būti chromatines aberacijas skirtumas stebi,ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant.Jei turite kokių nors klausimų,prašome susisiekti su mumis.

Pasakų LED String Maroko Kamuolys Sidabras Dekoratyvinis Apšvietimas String Girliandą Kamuolius, Twinkly Chanuka Atostogų Apšvietimas, Dekoracijos

Aprašymas: 1.Energijos taupymo Priimti naują led integrinio grandyno technika,mažo vartojimo,nekenksmingas aplinkai. 2.Puikus Apšvietimas, led lemputės sukurti puikų apšvietimą ir šiltą atmosferą, kad aplink daugiau gražus naktį. 3.Romantiška apšvietimo efektai Idealiai tinka sodas, svetainė, valgomasis, miegamasis, vestuvių, pobūvių, Valentino diena, Helovinas, Kalėdos ir kt.Specifikacija: 1.Spalvos, šviesa:Šilta balta šviesa. 2.Paketą, įskaitant:1 šviesos eilutę be baterijų. 3.Priedai Informacija: maroko kamuolys yra apie 2,5 cm ir sveria 4g.

**Skirtumas tarp Baterija, USB, Plug and Remote Control** 1.Baterija Įdėti AA tipo baterijos, akumuliatorius, dėžutė,ir šviesos eilutę švies.Yra trys režimai: pastovus ant,blykstė,išjungta. 2.USB Taikoma prietaisams su USB lizdas,krovimo lobis,notepad. 3.ES prijunkite Jį galima įjungti į 220V elektros energijos tiekimo.Du šviesos stygos gali būti prijungtas ir atgal už gerą apdaila.3M ir 10M plug šviesos eilutę su paprasta valdytojas gali pakeisti režimai:pastovus ant,lėtai išnyks,į bangas ir kt.Į 6M plug šviesos eilutę turi ne kontrolierius:kištukas yra įjungtas į 220V elektros energijos šaltinio,o šviesa švies. 4.Nuotolinio valdymo pultas Nuotolinio valdymo šviesos eilutės yra su baterijomis,jis gali reguliuoti ryškumą, ir pasirinkite šviesos režimai:kartu,bangos,eilės,slo glo,vejasi,lėtai išnyks,šmėžavimas,nuolat įjungta,išjungta.Pranešimo Spalvos gali būti chromatines aberacijas skirtumas stebi,ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant.Jei turite kokių nors klausimų,prašome susisiekti su mumis.Ačiū už jūsų apsilankymo.

Pardavimo Taškas Kokybės paslaugos/Soft light/Saugus ir patvarus/Patikimas logistikos
Įtampa 3V
Proga Helovinas / Vestuvės / Kalėdų / Valentino Diena
Modelio Numeris Maroko Kamuolys String Žibintai
LED Kiekis 10LEDs/20LEDs/30LEDs/40LEDs/50LEDs
Kilmės KN(Kilmės)
Naudojimo scenarijai Miegamasis / Svetainė / Salonas / Baras / Restoranas / Prekybos Centras
Baterijos Tipas AA
Atsparus vandeniui No
Linijos Ilgis 1.5 m/3m/4.5 m/6m/7.5 m
Maitinimo Šaltinis Sausas Baterija
Formos Kamuolys
Prekės Pavadinimas QYJSD

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai