Nauja Reduced price!
10 Colių Mobiliojo Telefono Ekrane Stiprintuvo 3D Efektas Aukštos raiškos Didelis Ekranas Stalas Turėtojas Didinamąjį Lankstymo Filmo Žaidimas

10 Colių Mobiliojo Telefono Ekrane Stiprintuvo 3D Efektas Aukštos raiškos Didelis Ekranas Stalas Turėtojas Didinamąjį Lankstymo Filmo Žaidimas

€6.68

-21%

€8.46

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: padidinti telefono, mobille telefono ekrano didintuvai, tvarstis telefono turėtojas, pirkti mobiliojo telefono stovas, savininkas telefono, telefonas, stalas stalo žaidimas, 3d projektorius ekranas, taurės stalo turėtojas, sulenkite telefono.

Savybės:

- Pull tipo konstrukcija yra paprasta ir patogu jums atlikti kai vyksta, ar ne kelionės.

- Anti-slip silikono apsaugos departamentas yra stabilus ir tvirtas, kad būtų naudojamas kaip atrama, turėti savo telefono tvirtai.

- Plataus ekrano dydis ir apačioje, pailgėjo stovėti reguliuoti matymo kampą, sumažina akių nuovargį, anti-radiacija, geriau apsaugoti jūsų akis.

- Nešiojamų telefono ekrano didintuvai yra paprasta ir lengvai atlikti.Jis yra super plonas, kai sulankstytas ir tinka patalpų, kempingas, turizmo, laisvalaikio ir kitose vietose.

- Padidės jūsų ekrano 3-4 kartus, ekranas aiškiau ir paprasčiau žiūrėti vaizdo įrašus iš savo sumanaus telefono, taip pat palengvina diskomfortą ir regėjimo nuovargis sukelia ilgas laiko atidžiai stebėti.

- Į didintuvas mobiliojo telefono ekrane galite peržiūrėti ar skaityti, aiškiai, net toli nuo telefono, kuris gali būti geriau saugoti savo regėjimą ir sumažinti žalą, kurią sukelia spinduliuotė.

Techniniai duomenys:

Dydis: 260*174*9mm

Didinimas: 3 ~ 4 kartus

Medžiaga: ABS Plastikas+Finier Objektyvas

Pakuotė:

1 x mobilusis Telefonas Stiprintuvo (Telefonai nepridedami)

Pastabos:

1. Rankinis matavimo, prašome leisti 1 ~ 3mm paklaida,ačiū.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėlyje.

Kilmės KN(Kilmės)
Yra Garsiakalbis No
Modelio Numeris Mobiliojo Telefono Ekraną Stiprintuvo Turėtojas
Įkroviklis No
Suderinamos Prekės Universalus
Prekės Pavadinimas yinkuu
Savybės Svorio Plėtra

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai