Nauja Reduced price!
Lėlių Namelio Baldai, Mediniai Miniatiūriniai Baby Vaikų Darželio Patalpos Lovelę Kėdės, Lovos Vaikams, Dovana, Rožinė

Lėlių Namelio Baldai, Mediniai Miniatiūriniai Baby Vaikų Darželio Patalpos Lovelę Kėdės, Lovos Vaikams, Dovana, Rožinė

€2.91

-45%

€5.30

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: mediniai medžiai, žaislai, "pasidaryk pats" rinkinys lėlių namelis, dora lėlės namas baldai, spalvos lėlių miniatiūros, lėlių baldų rinkinys, visiškai miniatiūriniai lėlių namelis, bauda lėlių namelio baldai, medienos, lėlės galva makiažas, miniatur namas, lėlės namas.

Šis lėlių namelio baldai, mediniai vaikų kambario komplektas žaislas yra spalvingas, gerai padarė tvirtas baldai, yra dviaukštė lova su kopėčiomis, rocking horse, aukšta kėdutė, supamoji kėdutė ir lopšys.Šis medinis, vaikų kambarys nustatyti žaislas yra puikus, kaip be lėlių ar žaisti savo.

Aprašymas: Spalvingas, tvirtas, gerai lėlių namelio baldai, vaikų kambario komplektas žaislas yra dviaukštė lova su kopėčiomis, rocking horse, aukšta kėdutė, supamoji kėdė, ir lopšys, Labai žavinga vaikų kambario komplektas su saldus stilius ir gražus spalvų Puikus, kaip be lėlių ar žaisti savo Ateina su nešiojimo dėžę lengva laikyti Tinka vaikams nuo 3 metų ir daugiau Medžiagos: Mediena, Pagrindinė spalva: Rožinė ir medienos spalva Dviaukštė lova(L x W x H): Approx. 4.72 x 2.13 x 4.1 coliai / 12 x 5.4 x 10,4 cm Lopšio(L x W x H): Approx. 2.72 x 2.05 x 2.13 colio / 6,9 x 5.2 x 5.4 cm Supamoji kėdė(L x W x H): Approx. 3.07 x 1.69 x 3.54 colių / 7,8 x 4.3 x 9cm Rocking horse(L x W x H): Approx. 3.11 x 1.38 x 2.68 colių / 7.9 x 3.5 x 6.8 cm aukščio kėdė(L x W x H): Approx. 1.54 x 1.34 x 2.56 colių / 3.9 x 3.4 x 6.5 cm

ĮSPĖJIMAS: Pavojus Paspringti.Yra smulkių detalių, prašome neleisti vaikams ryti mažų dalių klaidą.Vaikams iki 3 metų amžiaus turėtų būti pagal tutelage tėvų, kai jie žaidžia su jais.

Komplektą Sudaro: 1 x Dviaukštė lova su kopėčiomis, lakštai ir pagalvių 1 x Rocking horse 1 x Supamoji kėdė, 1 x Aukšta kėdutė 1 x Lopšys

Pastaba: primename, kad dėl apšvietimo efektai ir monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir t.t.), spalva toną svetainės nuotrauka ir tikrasis elementas gali būti šiek tiek skirtingi.

Tipas Baldai Žaislų Rinkinys
Sertifikavimo CE
Medžiaga Mediena
Kilmės KN(Kilmės)
Lytis Unisex
Modelio Numeris Lėlės Namas Baldai
Prekės Pavadinimas MagiDeal

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai