Nauja Reduced price!
Dovana

Dovana "PASIDARYK pats" užrašų knygelė Akordeonas Lankstymo Tampus Amatų Vestuvių Namų Dekoro Jubiliejų Nuotraukų Albumą Kraft Popieriaus Klijų

€4.40

-21%

€5.57

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: akordeonas, albumas photoalbum užrašų knygelė, photoalbum užrašų knygelė, akordeonas profesionaliems, popieriaus užrašų knygelė, albumo nuotrauka, dėžės scrapbooking, albumas spausdinti, dekoro namai, gabbanelli akordeonas dalys.

Savybės:

Montažinė juosta: Hit mazgas su dirželiu ant hard amatų padengti keepping savo paslaptis nuo kitų, gražus lankas kaklaraištis su dirželiu taip pat yra gražus dekoro albumą.

Akordeonas Dizainas: akordeonas puslapių yra skirtos lengvai oppening ir rinkti nuostabių akimirkų, parodyti nuotraukas savo šeimai ar draugams.

Meilė Atminties Diktofonas: Ši užrašų knygelė albumą kaip " lobių žemėlapį, kuris gali rinkti bet kokią akimirkas( Vestuvės, Baigė Dieną, Kūdikių ir Laikas ir pan.), tau norisi prisiminti

ateityje, ir parodyti jiems, kai jums reikia.

Dovanų Pasirinkimą: atminties albumas yra puiki dovana jūsų draugai, šeima ir draugais.

Paspaudę Skirtingo Dydžio Nuotraukos: Jis gali turėti dauguma dydžio nuotraukas, bet ir bilietus, kurių jūs norite turėti.

Techniniai duomenys:

Elemento Tipas: Nuotraukų Albumas

Medžiaga: Pilka Valdybos+Kraftpopieris

Spalva: Kavos

Tipų: A, B

Dydis(L x W): Apie 5inch: Apie 11.5 x 18cm/4.53 x 7.09 colių, Apie 6inch: Apie 11.5 x 21cm/4.53 x 8.27 colių, Apie 8inch: Apie 15 x 21cm/5.91 x 8.27 colių,

A4: Apie 21 x 28cm/8.27 x 11.02 colių

Komplektą Sudaro:

1Pc x Nuotraukų Albumas

Pastabos:

Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Dydis Other
Privalomi Kita
Dangos Medžiaga Popierius
Tipas Lipni Tipas
Naudojimas Bendras Foto Albumas
Stilius Viskozės Nuotraukų Albumas
Nuotraukų Saugojimo Kiekis <80
Prekės Pavadinimas Hinmay
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai