Nauja Reduced price!
BeddingOutlet Drugelis Sherpa, Antklodė, Lovos Aksomo Pliušinis Mesti Antklodę Dreamcatcher Violetinė Romantiška Minkšti Patalynė 1pc manta

BeddingOutlet Drugelis Sherpa, Antklodė, Lovos Aksomo Pliušinis Mesti Antklodę Dreamcatcher Violetinė Romantiška Minkšti Patalynė 1pc manta

€13.19

-34%

€20.29

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: antklodė vietos, patalynė romantiška, mesti, minkštas aksominis patalynė, h mesti, antklodė sherpa, Lovos Antklodė, atm, gvigu pagalvėlė, retro sofa.

Prekės Pavadinimas: Antklodė Pakavimo Sąrašas: 1*Antklodė Audinys: Švelni kristalų aksomo, priekyje, Šiltas sherpa vilnos atgal Dydis: 29.5"x39.4" (75cmx100cm), 51"x59" (130cmx150cm) , 59"x78.7" (150cmx200cm), 90"x90" (228cmx228cm) Lengva Priežiūra: skalbimo mašinai, šalta, būgniniai sausas, ant mažos ugnies, Vengti tiesioginio karščio, nenaudoti baliklio Sezonas: Pavasaris, Vasara, Ruduo, Žiema BeddingOutlet Priminimą: 1) siekiant išlaikyti spalvą švieži, Tai geriau pridėti druskos į vandenį savo pirmojo skalbimo. 2) Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. 3) Prašome leisti 1-2cm skirtumai dėl rankinis matavimas.Mūsų drugelis ir svajotojas antklodės yra ryškių spalvų derinys.Jie gali pakeisti atmosferą iš cool ryškiai per kelias minutes.

Tai yra aukštos kokybės lovos antklodė pasiūlė tiesiogiai iš gamintojo.Ši antklodė yra puikus viską, ką reikia.O jūs sėdi ant sofos ir žiūri judėti, ar jūsų lova šaltą naktį, ši antklodė yra tikrai labai priglausti kompanionas.

Kilmės KN(Kilmės)
Reitingas Kokybė
modelis SPAUSDINTI
Privalumai Patogus, Karšto Pardavimo
Prekės Pavadinimas BeddingOutlet
metų laikai Pavasario, Vasaros, Rudens, Žiemos
Formos Stačiakampis
Dydis 75cmx100cm, 130cmx150cm, 150cmx200cm, 228cmx228cm
Audinys Sherpa Vilnos
Amžiaus Grupė Suaugusieji
Naudoti Namai, Viešbutis...
Funkcija Nešiojami
Rinkinys Tipas No
Stilius Tvilas
Svoris 0.5
Sezonas Pavasario/Rudens
Tipas antklodė
Technics Audiniai
Skalbimo Patarimai Plauti Rankomis
Modelio Tipas BEGALINIS
Modelio Numeris Antklodė lovos
Medžiaga Mikropluošto
Spalvos Atsparumas (Grynas) 4
Plauti Stilius Plauti Rankomis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai