Nauja Reduced price!
Sexy Nėrinių Kvėpuojantis Plonas Juosmens Skyriuje Treneris Kūno Moterų Shapewear Kūno formavimas apatinius Pilvo Kontrolės Kelnaitės Lieknėjimo Pagal

Sexy Nėrinių Kvėpuojantis Plonas Juosmens Skyriuje Treneris Kūno Moterų Shapewear Kūno formavimas apatinius Pilvo Kontrolės Kelnaitės Lieknėjimo Pagal

€3.15

-44%

€5.72

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: veido garlaivis, Erotinis Vienodas, pėdsakų kūno formavimas apatinius, panty formos, kūno formavimas apatinius, pilvo juosmens kontrolės panty, hp 240 g2, treneris juosmens, juosmens treneris sa, figūrą moterims.

1. Pluoštas yra labai kvėpuojantis, minkštas ir patogus.Dėl savo stipraus pralaidumas, ji turi drėgmės wicking ir jokios žalos odai.Unikalus siuvinėjimo nėrinių daro jį labiau seksualus ir kilnus.

2. Audinys yra minkštas ir švelnus: šlaunų yra plonas ir juosmens yra elastinga.Pilvo, veršelių, šlaunų yra netolygus, ir jūs galite mėgautis gražių kreivių bet kuriuo metu, dėvint šį seksualus apatinis trikotažas.

3. Iš fit marškinėliai ir suknelės slim džinsai, jis gali būti naudojamas taip pat.Jei norite parodyti smėlio lakrodžio pav. pagal pastebimi drabužius, tai yra puikus pasirinkimas.Šis kelnes yra būtinas ir gali suteikti jums su kreivėmis ne visiems tinkamas pozicijas.

4. -Ultra plonas kraštus pagal drabužius, yra beveik nematomas.Niekas nežinos, kad jūs dėvėti juos, bet jie pastebėsite, kad jūsų naujas kreivė!Ši dovana puikiai tinka bet moteris, kurie mėgsta rūpintis formos savo kūną.Nauja mama, gimimo datą, motinos dienos, kalėdų, padėkos.

Elemento Tipas Skustukai
Modelio Numeris Kūnas Shaper Shapewear
Storis Plonas (Vasarą)
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Poliesteris
Shapewear Kontrolės Kelnaitės
Apdaila Tuščiaviduriai Iš
Seksualinio Pobūdžio No
Audinio Tipas Šifono
Kontrolės Lygis Įmonė
Nepadori Nuotrauka No
Lytis MOTERIS
Prekės Pavadinimas siddons

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai