Nauja Reduced price!
Kalėdų Papuošalai Ponios Kalėdų Auskarai Papuošalai Nustatyti Gils Snaigės, Sniego Briedžių Kalėdų Skrybėlę Medžio Auskarai Dovana, 9 Poros

Kalėdų Papuošalai Ponios Kalėdų Auskarai Papuošalai Nustatyti Gils Snaigės, Sniego Briedžių Kalėdų Skrybėlę Medžio Auskarai Dovana, 9 Poros

€7.97

-25%

€10.76

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: 360 sukimosi lūpų dažai, 18650 baterija lauke daug, 360 30 pro atveju žiedas, 360 raštas j7 star, 360 šviesos cob kempingas, 360 telefono dėklas veidrodis, 18650 baterija 50000ma, 360 motorola g 6 byloje, 18650 baterija 8800mah.

Visą dieną Kalėdų teminius papuošalai: Šį cute nustatyti Kalėdų auskarai yra 9 poros skirtingų Kalėdų tematikos auskarai: snaigės, sniego senį, Kalėdų Senelis, šiaurės elnių Kalėdų vainikas, Kalėdų eglutė, Jingle bell, Kalėdų dovanų dėžutė, Kalėdų skrybėlę .Dėvėti kitą porą, kiekvieną dieną pagal savo nuotaiką!

100% kokybė: Skirtingai nuo auskarai, pagaminti iš kitų Kalėdų lydinio auskarai, jie yra lengvai pertrauka, rūdžių su laiku, arba žavesį yra lengva nukristi po kelių naudojimo.Kabliukai mūsų Kalėdų auskarai yra pagaminti iš Aukštos kokybės, pagaminti iš aukštos kokybės žalvario, kablys tvirtai pritvirtintas ant žavesio, tvirtas ir patvarus, nesijaudinkite apie tai krenta, 100% nekenksmingų jautrias ausis.

Didelę vertę: Jei jūs ieškote mielas Kalėdų auskarai ne pigiai, tada nemanau, kad apie tai daugiau!Mūsų Kalėdų Auskarai Nustatyti yra 9 skirtingų stilių.Jums bus suteikti pakankamai sau ir kitiems dovanas draugai, šeimos nariai ar kolegos Kalėdų vakarėlį.Be to, snaigių, taip pat yra punktyras su mažai putojantis cirkonio, kurį galite dėvėti per visą žiemą.

Puiki Kalėdinė dovana: Su bet Kalėdų apranga, tai Kalėdų auskarai rinkinys bus padaryti, kad atostogų sezoną daugiau pramogų ir švenčių, ir tapti geresnis pasirinkimas už Kalėdų papuošalai ne šalis.Kalėdiniai papuošalai auskarai ateiti su gražus maišelis, kurį galima atiduoti bet kuriuo metu.Puikus užpildų / glaistai, dovanos, moterims, vaikams, mergaitėms, mama, draugės, žmonos.

Spalva:Aukso

Medžiaga:alloy

Pakuotės Turinys:

9 poros * Auskarai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Ponios Kalėdų Auskarai Papuošalai Nustatyti Gils Snaigės, Sniego Briedžių Kalėdų Skrybėlę Medžio Auskarai Dovana, 9 Poros

Medžiaga
Rinkinys Tipas Taip
Modelio Numeris Auskarai
Funkcija 1 Kalėdų Papuošalai
Funkcijos 2 Kalėdiniai Auskarai Papuošalų Rinkinys
Spalva
Kilmės KN(Kilmės)
Pakavimas Dovanų Dėžutė
Tipas Didmeninės No

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai