Nauja Reduced price!
2VNT Originalus CR8LHC CR8.LHC Automatinė Plovimo mašina Showers Jutiklis, Baterijos CR17450SE 3V Ličio Baterija FUJI už FDK Made in Japan

2VNT Originalus CR8LHC CR8.LHC Automatinė Plovimo mašina Showers Jutiklis, Baterijos CR17450SE 3V Ličio Baterija FUJI už FDK Made in Japan

€9.80

-27%

€13.61

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: cr8 pumpurai, rinkinys cr8, nuplovimo daviklis, infraraudonųjų spindulių jutiklį, tualetas, cr8 agentūra, 3v baterija, FANUC, lr03, baterija fdk, hyaline dora.

2VNT Originalus CR8LHC CR8.LHC Automatinė Plovimo mašina Showers Jutiklis, Baterijos CR17450SE 3V Ličio Baterija FUJI už FDK Pagamintas Japonijoje Funkcijų

100% nauja!

CR8.LHC baterija,stabilus, įvykdymo lygis, ne "atminties efektas".

Mažas re-occurring operacija, cist, trumpojo jungimo ir nuo srovės apsauga.

Saugus ir nekenksmingas aplinkai, žemas savaiminio išsikrovimo lygis, ilgai baterija ratą, labai ilgai kasdieniam naudojimui.

Patvarus ir sąnaudų taupymo, didelio energijos tankio, užtikrina ilgalaikį maitinimą, teikia nepertraukiamo maitinimo šaltinis į savo prietaisus.

PTC vidaus apsauginis jungiklis automatiškai atjungiamas, kai kurių trumpojo jungimo ir vidaus slėgio apsauginis vožtuvas gali veiksmingai užkirsti sprogimo.

Plačiai naudojamas elektrinių įrankių, galingas žibintuvėlis, žibintuvėlis, žibintai, centrinis bankas, walkie-talkies, matavimo prietaisų, audio aparatūra, mikrofonas, modelio orlaivių, vaizdo kameros, elektros įrankis, kalnakasiams lempos, gamepad, LED šviesos, skaitmeninis fotoaparatas, žaislų, nuotolinio valdymo pultas, mini ventiliatorius, nešiojamas spausdintuvas, avarinės šviesos, vidaus ryšio, nešiojamų DVD, nešiojamąjį kompiuterį, priemonės, apsaugos signalizacijos, medicinos įranga, UPS energijos saugojimo įrenginių ir pan.

Specifikacijos Modelis: CR8.LHC

Chemija: Ličio Polimerų

Ribotą Įkrovimo Įtampa: 3,6 V Vardinė

Įtampa: 3V Darbinė Įtampa: 2.75~3,6 V

Impulsinė Srovė: Max. 12A

Darbinė Temperatūra: 0°~55°(įkrovimo) -20° ~ 60°(arba)iškrovimas)

Baterija Viršaus: Plokščias Neto

Svoris: Apie 69g/2.43 oz(1pc) Mandagumas

Prašome leisti maža dydžio nukrypimai dėl žmogaus vertinimo.

Įsitikinkite, ar jūsų prietaiso baterija tipas, prieš jums pasiūlymą.

Prašome laikyti jas sausoje ir vėsioje vietoje.

Neardykite, poveikio, išspausti arba išmesti į ugnį ar karščio.

Saugokite akumuliatorių nuo drėgmės ir vandens.

Pakuotė 1/2/5 CR8.LHC Baterijos

Įmonės Informacija :

Laiko praėjo, nuo 1996 m., mes buvo daugiausia dėl skatinimo pasaulyje pažangiausius baterija produktus ir technologijas, daugiau nei 20 metų.

Baterijos energijos technologijos yra puikus, ir rinka keičiasi su kiekviena diena.Siekiant geriau paveldėti ir diegti inovacijas, mes turime importuoti daugiau nei 6000 baterijų Sku sandėlyje.Produktas naudojamas padengti karinės, komercinės, pramoninės ir civilinės sektoriuose.

Be agentas pardavimų pirmąjį pasaulyje-line " prekės ženklo baterijų, mes taip pat turime OEM, ODM produktų giliai tvarkymo paslaugas, technologijas, profesionaliau.

Po metų tyrinėjimo ir praktika baterijos energijos technologijos ir nuolatinis kokybės siekimas, mes turime laimėti, palaikymo ir įtvirtinimo daugelis pramonės kolegomis ir neįvykdyti klientų, ir laimėjo gerą reputaciją ir gerą vardą per pramonės plėtros.

Mes esame labai pagerbtas už tai ir labai dėkojame!

Generalinis Direktorius: Joen

Patarimai:

1. Labai ačiū, kad pirkote mūsų produktus.Siekiant užtikrinti, kad jūs galite gauti prekes kuo greičiau, mes pasirūpinsime, kad siunta per dvi darbo dienas po apmokėjimo.

2. Kai gaunate produktą, prašome naudoti jį pagal pradinio technines sąlygas, jokios žalos ar netinkamo naudojimo, atkreipkite dėmesį į saugos ir išvengti žalos.

3. Jei pastebėsite kokių nors trūkumų, produkto, prašome susisiekti su mumis bet kuriuo metu per 7 dienas po prekių pristatymo, mes ją išspręsti jums kuo greičiau.

4. Mes neatsakome už jokius nuostolius ar žalą, kurią sukelia žmogaus.Jei jis nėra tinkamas naudoti, kurį įsigijote, mes grąžinsime jums kuo greičiau nepakenkiant antra pardavimas.Tačiau krovinių vežimo, padengia pirkėjas.

5. Dar kartą, mes norėčiau išreikšti savo nuoširdžią padėką jums už jūsų pasitikėjimą ir supratimą.Mes taip pat linkime jums sveikatos ir laimės ir visų geriausia!

Prekės Pavadinimas CAMFM
Kilmės JP(Kilmės)
Baterijos Tipas LiMnO2
Modelio Numeris CR8.LHC
Nominalus Galingumas Kita
Dydis A

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai