Nauja Reduced price!
2VNT Bamblys Naujagimiui Skrybėlę Medvilnės Minkštas Kūdikių Žiemos Mergina Skrybėlės Šiltas Beanie Kepurė 3D Meškos Ausis Vaikams, Skrybėlės 0-3M Kūdikių Priedai

2VNT Bamblys Naujagimiui Skrybėlę Medvilnės Minkštas Kūdikių Žiemos Mergina Skrybėlės Šiltas Beanie Kepurė 3D Meškos Ausis Vaikams, Skrybėlės 0-3M Kūdikių Priedai

€3.96

-38%

€6.48

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: lokys žiemos skrybėlę, mielas skrybėlę, lokys ausies kepuraitė, bžūp ausies, kepurė su ausų flap vaikai, lokys bžūp, ausų kepurę, hat pliušas, padengia variklio dangčio, turėti skrybėlę.

PRODUKTO INFORMACIJA

Nauja Vaikiška Naujagimiui Skrybėlę Medvilnės Minkštas Kūdikių, Žiemos Mergaitės, Skrybėlės Šiltas Beanie Kepurė 3D Meškos Ausis Vaikams, Skrybėlės 0-3M Kūdikių Priedai Sveiki atvykę į mūsų Parduotuvėje! ✿Aukštos kokybės medžiagos ir išskirtinį siuvimo. ✿Hat yra labai minkštas ir patogus, suteikti jums aukščiausios kokybės produktus.Techniniai duomenys: *Tipas:Žiemos kūdikių skrybėlę *Stilius:Mielas,priežastinis,mados,kūdikių fotografija rekvizitai ,Kalėdų dovana *Lyčių:Unisex,berniukai ir mergaitės *Elemento Tipas:Kūdikių skrybėlę *Galvos perimetras:48-45cm *Medžiaga::medvilnės ir Poliesterio *Sezoną:Pavasarį, rudenį, žiemą *Amžius:Apie 0M-3M

IŠSAMIAI PARODYTI

SPALVA RODYTI

MODELIS RODO

Didmeninė ir Lašas laivybos

Didmeninė ir Drop laivyba yra ir sveikintinas.Didmeninė, mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri tik trunka 3-7 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.

VEŽIMAS

1.Paruošimo Laikas: mums reikia 1-5 darbo dienas parengti savo užsakymo pagal mūsų numberous užsakymus kiekvieną dieną. 2.Prašome patikrinkite savo adresą, jei norite rašyti Lrbeauty.lt,jei norite pakeisti, kol mes laivas juos,prašome atkreipti dėmesį į mūsų naują adresą.

Atsiliepimai

Gerbiami pirkėjai, mes vertiname jūsų verslą.jei esate patenkinti mūsų paslaugos, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir įvertinti informaciją apie sandorį.Jūsų pripažinimą, padės mums labiau pasitikintys kurti verslą ir tarnauti jums geriau.Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, arba atidaryti bet kokį ginčą.Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jums gali turėti, ir padarysime stengiasi išspręsti problemas.Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.

Apie Muitus

Atsižvelgiant į mūsų klientų naudai, Esame priversti ship užsakymą paprastu paštu.Prašome suprasti, tačiau,muito iš mūsų kontrolės, mes negalime guarrante be mokesčių mokestį ir neturės mokėti jokio mokesčio mokestis.Mes nuoširdžiai atsiprašome už nepatogumus tai gali sukelti jums.Pastaba: Jei yra muitinės išlaidas, jūs turite mokėti mokesčius, kurjeriui gavus prekes.

Medžiaga Medvilnės
Kūdikio Amžius 0-3 mėnesių
Amžius 0M-3M
Tipas Žiemos kūdikių skrybėlę,berniuko kepurę,baby girl skrybėlę
Sezonas Pavasarį, Rudenį, Žiemą
Lytis Unisex,berniukai ir mergaitės
kūdikių fotografija rekvizitai kūdikių fotografija rekvizitai
Modelio Tipas Kietas
Galvos Apimtis 38-45cm
Elemento Tipas Kūdikių skrybėlę,kūdikio kepurė,Kepuraitė kūdikiui
Prekės Pavadinimas amnojane
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Mielas,priežastinis,mados
Departamentas Pavadinimas kūdikių
Juostos Tipas Įrengtas
Modelio Numeris MZ0401
Kalėdų skrybėlę Kalėdų skrybėlę

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai