Nauja Reduced price!
Ulefone Šarvai X5 Pro Vandeniui Mobiliojo Telefono Patikima NFC 4G LTE 4GB+64GB Android 10.0 mobiliųjų Telefonų Octa-core Procesorius

Ulefone Šarvai X5 Pro Vandeniui Mobiliojo Telefono Patikima NFC 4G LTE 4GB+64GB Android 10.0 mobiliųjų Telefonų Octa-core Procesorius

€114.98

-32%

€171.61

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: mobilusis telefonas doogee, blackview smartphon, ulefone šarvai gearbest, telefonai celulares, 5g telefono, ip68, mobilusis telefonas oukitel, kūno šarvai, mobil telefono, 5g išmanųjį telefoną pardavimas.

Atsparus Vandeniui & Dulkėms

IP68/IP69K Vardinė Sertifikuoti, aukščiausios IP68/IP69K reitingų, Šarvai X5 Pro " yra atsparus dulkėms ir daug skysčių.Tai gali būti panardintas 30 minučių iki 1,5 metrų gylio ir jūs netgi galite jį pasiimti su savimi vandens pagrindu veikla, susijusi su didelių sumų purslų.Reaktyvinis slidinėjimas, baidarės, nardymas su vamzdeliu, jūs galite mėgautis viskas, nereikia nerimauti dėl savo Šarvų X5 Pro.naujų funkcijų, tokių kaip gestas, navigacijos, tamsi tema, smart atsakyti, live paveiksliukas ir kt.

xperience visiškai Nauja Android Funkcijos

"Android" OS 10 Įdiegta naujausia "Android 10" OS, Šarvai X5 Pro jums pasiūlyti paprastesnę, protingesni ir daugiau naudingų vartotojo patirtį.Tai suteiks jums keletą naujų funkcijų, tokių kaip gestas, navigacijos, tamsi tema, smart atsakyti, live paveiksliukas ir kt.

Karinis Standartas

Patvarus & ToughThe patvarumas buvo įrodyta, nuo Šarvų X5 Pro eina griežtai MIL-STD-810G sertifikavimo, kuris yra JAV Armijos sukurta tyrimo atkartoti realiomis naudojimo sąlygomis elektroninių prietaisų srityje, ekstremaliomis sąlygomis.Šarvai X5 Pro gali išgyventi nuo ekstremalių temperatūros, staigių smūgių, drėgmės, pelėsių, ir pan.

Visada Išlikti Produktyvūs

Pirštinės Režimas Pirštinės režimas leidžia jums dirbti su " touch screen jūsų prietaiso dėvint pirštines.Nereikia nusimauti pirštines prieš pradedant naudotis telefonu.Jis ne tik palaiko visus jutiklinio ekrano pirštinės rinkoje, taip pat palaiko kai kurie įprastas medvilnines pirštines, per 1,5 mm storio ir kai kurių odos pirštinės*.Viskas tampa paprasčiau. *Nes skirtumas medžiaga ir storis, kai odos pirštinės gali būti ne nesuderinama.

Laikyti Fotografuoti Po Vandeniu

Povandeninė Kamera Unikalų povandeninį fotografijos režimas leidžia užšaldyti kiekvieną nuostabią akimirką po vandeniu net tada, kai jūs plaukimo ar nardymo.Visi darbai gali būti baigti viena ranka.

Įspūdingai Galinga Elektros Energiją

MT6762 Octa-core Procesorius Šarvai X5 Pro maitina 12nm MT6762 octa-core procesorius, ji leidžia jums paleisti daug užduočių atliekama, žiūrėti filmus ir žaisti reiklus žaidimai be kada nors lėtėja jūsų telefoną. 4GB RAM ir 64 GB vidinės atminties, gali visiškai pagerinti važiavimo greičio, programų ir laikyti failus, atvaizdus, muziką tu nori, o tai taip pat palaiko 256 GB laikmena plėsti kortelę, kuriame būtų visa, ko norite.

*Naudojant Patarimai:

Patraukite žemyn, Greitai Nustatymo Meniu viršuje arba paspauskite pasirinktinis mygtukas kairėje-pagal jūsų ankstesnį nustatymą įjungti povandeninį fotoaparatą.O povandeninį režimą, jutiklinis ekranas, neveiks, jūs galite tai padaryti, nieko, išskyrus fotografuoti ir filmuoti.Trumpas paspauskite Garsumo+ Klavišą, norėdami fotografuoti; trumpas paspauskite Garsumo Klavišą, kad perjungti į filmavimo režimą, tada paspauskite Garsumo Klavišą dar kartą įrašyti; paspauskite priskirtą klavišą, norėdami išeiti.Ir tada telefonu galima naudotis normaliai.

Kilmės KN(Kilmės)
Priekinė Kamera Kiekis 1
Ekrano Rezoliucija 720x1440
Veikimo Sistema "Android"
Galinio Vaizdo Kamera Pikselių 13MP
Ekrano Tipas Kita
Prekės Pavadinimas Ulefone
Korinio ryšio LTE
Galinio Vaizdo Kamera Kiekis 2
Įkrovimo Sąsają Tipas Micro Usb
Biometrinių Technologijų Veido Atpažinimas
SIM Kortelės Kiekis 2 SIM Kortelės
Telefono Tipas Išmanieji Telefonai
Atrakinti Telefonai Taip
Baterijos Tipas Ne Nuimamas
belaidžio įkrovimo No
Baterijos Talpa(mAh) 5000
Pirštinė režimu telefono Išmanusis telefonas
Budėjimo Laikas Kita
Jutiklinio Ekrano Tipas Capacitive Ekranas
Išleidimo Data 2020 m.
Pikselių Priekinė Kamera 5MP
Optinis Priartinimas No
ROM 64G
"Bluetooth" Versija 5.0
PROCESORIAUS Modelis mtk
Ekrano Dydis 5.55
Greitas Įkrovimas Nonsupport
Dizainas BARAS
Kalbos Arabų
CPU Branduolių Kiekis Octa Core
Prekės Būklė Naujas
3.5 mm Ausinių Prievadas Taip
RAM 4GB
NFC Taip
Savybės Bluetooth 5.0

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai