Nauja Reduced price!
LEQUEEN Sauskelnių Kuprinė Maišelis Mumija Didelės Talpos Maišelį Mama Kūdikio Multi-funkcija Vandeniui Lauko Kelionių Vystyklų Maišeliai Kūdikių Priežiūros

LEQUEEN Sauskelnių Kuprinė Maišelis Mumija Didelės Talpos Maišelį Mama Kūdikio Multi-funkcija Vandeniui Lauko Kelionių Vystyklų Maišeliai Kūdikių Priežiūros

€9.81

-36%

€15.34

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: ir mama, kūdikio priežiūros rinkinys, "zara" vystyklų krepšys, vyrų kasdieninės rankinės, itiwit neperšlampamas maišelis, rankinė, priedų slaugytoja, tous vystyklų krepšys, osoce vystyklų kuprinė, kūdikių lova kelionės.

Aprašymas: Funkcijos: 1. Skirta kūdikio vežimėlį, kurį galima pakabinti ant vežimėlio. 2. Didelio pajėgumo vidaus erdvę gali saugoti pieno milteliai, skardinių, vaikiški drabužiai, vystyklai, talko milteliai, rankšluosčiai, batai ir kt. 3. Pusė knygos kišenėje, daugiau sanitarijos ir patogu. 4. Unikalus pieno butelio sienelė: priekiniai pieno butelį, maišelį galima apšiltinti iš drabužių; alavo folijos sluoksnio izoliacija. 5. Užtrauktukas kišenė ant nugaros gali būti naudojamas saugoti vertingų daiktų, tokių kaip mobilieji telefonai.Techniniai duomenys: Medžiaga: Oksfordo audinys atsparus Vandeniui: atsparus vandeniui (vanduo bus nusimesti iš maišo, bet ne visiškai atsparus vandeniui) Dydis: 41*26*20cm / 16.1*10.2*7.9 Sudėtis: vystyklų krepšys + showers mygtukai + sport kablys + šlapias maišas Naudojimas: pečių maišą/crossbody krepšys/rankinė/krepšys vežimėlis Pareigos: atsparus vandeniui ir dėvėjimuisi atsparios Spalvos: pilka, tamsiai mėlyna, raudona, juoda, tamsiai žalia, šviesiai mėlyna, žalia Pastaba: Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikrasis spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.Apima: 1*Vystyklų Krepšys 2VNT NEMOKAMAI KABLIUKAI

Aprašymas:

Savybės:

Mulifunctional - Jūs galite naudoti šią Vystyklų maišelį, kaip kuprinė, pečių krepšys, rankinė, krepšys.Tai labai elegantiškas ir tinka daugeliui proga, pavyzdžiui, apsipirkti, keliauti, restoranas ir t. t.Jūs galite taip pat išleisti savo pečių ir rankų, pridedant vystyklų krepšys vežimėlio.

Neprilygstamas Patogumas - Didelis pagrindinis skyrius, atskiras saugojimo kišenės būti izoliuoti kišenės pieno butelis, vandens butelis, drabužiai, vystyklų, rankšluostį ir pan.Iš karto atnešti kūdikių servetėlės ar norimus objektus iš 2 šoninių kišenių kūdikių priežiūra!Vystyklų krepšys dydis: 10.6x8.3x18.5 colių ir tik 1.54 svarų.

Patvarus & Stilingas & Lovely - Mūsų vystyklų krepšys pagamintas iš tvirtos ir geriausios kokybės Vandeniui Oksfordo Audinys (didesnis atsparumas dilimui, atsparus deformacijai, anti-vanduo) lengvai nuvalykite švarus, atrodo stilingas & elegantiškas dizainas, ir pasigirti sklandžiai veikia sunkiųjų geležies užtrauktukų su stipriais lock slot dėl užtrauktukas reiškia, kad jūs turėsite maišas, kuris trunka metus.

Patogiai & Universalus - mygtuką, kad galite užrakinti ir viršutinę rankenos pakabinti maišelį patogiai į vežimėlį, ir su kamšalu atgal dirželiai,paaiškėja, kad idealus kūdikių priežiūros kelionės metu.Daug kišenių leidžia atlikti telefonu, kortelės, raktai ir kiti daiktai, tame pačiame maišelyje.

Elemento Aukštis 26cm
Elemento Plotis 20cm
kūdikių krepšiai mama motinystės pack
Pagrindinė Medžiaga Poliesteris
Prekės Pavadinimas LEQUEEN
mochila motinos lequeen kūdikio krepšys
kūdikių vystyklų organizatorius maišeliai kūdikių vystyklų mamai
Uždaryti Tipas užtrauktukas
Stilius Kuprinė
Kūdikio Vežimėlis Priedai vystyklų krepšys, kuprinė
Modelio Numeris 34 spalvų vystyklų krepšys, kuprinė
Modelio Tipas Kietas
Motinos šlapimo maišelis Mamos kuprinė
Dydis (30cm
Nemokama Kabliukai 2vnt
bolso panera bebe Mamos krepšys
Vaikų Vežimėliai Krepšys motinystės krepšys
bolsa maternidade Mochila Maternidade
Prekės Svoris 0.7kg
Elemento Ilgio 41cm
Elemento Tipas Vystyklų Krepšiai
nėštumo krepšys Baby carrier, maišas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai