Nauja Reduced price!
1pc Aukštos Kokybės Spausdinimo Dušo Užuolaidos Tirštėti Audinio Dušo Užuolaidos Vandeniui Sunkiųjų Vonios Užuolaidų Įdėklai Su Kabliukais

1pc Aukštos Kokybės Spausdinimo Dušo Užuolaidos Tirštėti Audinio Dušo Užuolaidos Vandeniui Sunkiųjų Vonios Užuolaidų Įdėklai Su Kabliukais

€5.95

-37%

€9.59

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: įrašo užuolaidų žiedas, suaugusiųjų kalėdų skrybėlę, audinio dušo užuolaidos chic, cortinas de, mokyklos vonios užuolaidų komplektas, pajūrio vien užuolaidos, miršta užuolaidos, vonios kambario užuolaidų pasaka, europos biržos, koralų užuolaidų.

Aprašymas: Audinio dušo užuolaidos pagamintas iš patvaraus poliesterio audinio, su 12 kabliukų, kurie yra pagaminti, kad atlaikytų drėgmės-turtingas vonios kambarys aplinkoje.

Vandens užsklandos off ir užuolaidų, greitai džiūsta, maži vandens rutuliukai forma visoje užuolaidų, suteikdamas švelnų vandens pašalinimas ir greitai užuolaidų džiovinimo.

Šios vonios užuolaidų funkcijų rūdžių atsparia grommets palei sustiprinta viršuje, saugo jūsų užuolaidų ieškote švarus ir šviežias ilgiau.

Lengva rūpintis, skubėti ir išvalyti su vandeniu arba drėgnu skudurėliu, skalbti mašinoje švelniai ciklo.

Papuošti jūsų vonios: 180 x 180 cm, tinka bet kokios standartinės vonios kambarys, dušas arba vonia, storos, bet minkštos ir išlaikyti drėgmę-turtingas vonios kambarys.

Specifikacija:

Medžiaga: Poliesteris.

Spalva: Parodyti, kaip nuotraukas.

Dydis: 180x180cm.

Pastaba:

Ten gali būti šiek tiek spalvų iškraipymus dėl skirtingų kompiuterio rezoliucijos.

Gali būti šiek tiek klaidų, dėl įvairių rankų matavimas.

Pakuotė:

1 x dušo užuolaidos.

12 x kabliukai.

modelis scenic
Funkcija Įžuvinti
Medžiaga Poliesteris
Stilius Europa
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris 002

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai