Nauja Reduced price!
Vyrai Smart Žiūrėti 2020 Vandeniui Fitneso Sporto Žiūrėti Širdies ritmo Tracker

Vyrai Smart Žiūrėti 2020 Vandeniui Fitneso Sporto Žiūrėti Širdies ritmo Tracker "Bluetooth" Ryšį Laikrodis Moterims Smartwatch "Android", "iOS"

€20.42

-50%

€40.84

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: smartwatch, žiūrėti moterys, ary laikrodžiai, aliang mens watch, smart žiūrėti moterims, žiūrėti, hs6620d smart žiūrėti, lige smartwatch moterims, vyrai žiūrėti, žadintuvas skaitmenų.

Vyrai Smart Žiūrėti 2020 Vandeniui Fitneso Sporto Žiūrėti Širdies ritmo Tracker "Bluetooth" Ryšį Laikrodis Moterims Smartwatch "Android", "iOS"

RYKKZ "Bluetooth" Ryšį Fitneso Žiūrėti

RYKKZ smart watch turi visi-naujas 1.54" spalvotas ekranas ir visa capacitive jutiklinis, remti čiaupų ir kiepskie alus, kad jį būtų lengva skaityti ir naudoti.

Specifikacijos

1. Produkto modelis: RYKKZ smart apyrankę 2. Širdies ritmo lustas: PHY6202 3. "Bluetooth": BT4.0/3.0 4. Suderinama sistema: "Android 5.0" ir aukščiau; iOS 9.0 ir aukščiau 5. Atsparus vandeniui klasė: IP67 6. Ekranas: 1.54 colių spalvotas TFT Rezoliucija: 240*240 7. Valdymo būdas: Pilnas touch 8. Baterija: 150 mAh 9. Įkrovimas: Magnetinė įkrovimas 10. Įkrovimo laikas: apie 2 VAL. 11. Pagrindinė medžiaga: Byla: Cinko lydinio; Dirželis: Silikoninis 13. PROGRAMĖLĖS pavadinimas: Tfit 14. Produkto kalbomis: arabų, Kinų (Supaprastinta ir Tradicinė), anglų. 15. APP Kalba: Kinų (Supaprastinta ir Tradicinė), anglų. 16. Žiūrėti Stumti Kalba: Kinijos, Anglų, Italų, Rusų, Ispanų, Portugalų, Vokiečių, Prancūzų

Funkcijos

1. Apyrankė rodymo funkcijos: laiko rodymas, akumuliatoriaus piktograma ekrane, data ekranas, savaitė ekranas, standartinius judesio funkcija (žingsnis, atstumas, kalorijų), Multi-sporto režimas, širdies ritmas, kraujo spaudimas aptikimo, kraujo deguonies nustatymo, miego laiko ekranas, ekrano šviesumo reguliavimas. 2. Priminimo funkcijos: "Bluetooth" ryšio, skambučio, SMS, QQ, WeChat priminimas (rodyti turinį ir pavadinimas).Facebook, Whatsapp, "Twitter", "Skype" ir kitas užsienio socialinės programinės įrangos, priminimus, žadintuvai, sėdimas priminimus. 3. Kitos funkcijos: protingas anti-lost, nuotolinio valdymo fotografija, netrukdyti režimas, pakelti ranką ryškus ekranas, laiko formato nustatymas, factory reset, ilgai paspauskite, norėdami atsiliepti, Daugiau Laikrodžių veidus, Music, Orai, ekrane ir kt.

Paketą, įskaitant

1*Smart Žiūrėti 1*Įkrovimo Kabelis 1*Naudotojo Vadovas 1*Rertail dėžutę

Supaprastintas Siauras Rėmas Visiškai Touch Hyperboloid Ekranas

"Bluetooth" ryšį, Širdies ritmo monitoringo, Daug sporto rūšių, Magnetinio įkrovimas

Produktai Renginiai

Hyperboloid Ekranas / Bluetooth Skambinti / Supaprastintas Siauras Rėmelis / Bluetooth Muzika / Magnetiniai Įkrovimas Ir (Arba) Širdies Ritmo Monitoringo

HD "Bluetooth" Ryšį

Nemokamai savo rankas, gyventi laisviau

Hyperboloid Ekranas

Priekiniai ir atgal 3D kreivų paviršių,Supaprastinti projektavimo, Lengvumas ir dinamiškas

Sportas su Muzika

Du kartus atsipalaiduoti patirtimi

Kelis sporying režimai

9 Naudotis rūšių pasirinkti, sekti kalorijų suvartojimas, veiksmo , laiko, širdies ritmo ir atstumą, bet kuriuo metu

Sekti Savo Širdies Greitą Širdies Susitraukimų Dažnis Matavimo

Kraujo Deguonies Kiekio Stebėjimą

Nešiojamų žvalgybos aptikti kraujo deguonies, sekti savo sveikatos

Mokslo Miego

Įrašymo visiškas miego struktūra

Kelis Laikrodis Stiliai

Parodyti savo asmenybės

Magnetinio Įkrovimas

Patogu ir Greita

Atnaujinti Stiprus Magnetinis Adsorbcijos Įkrovimas

Visiško sustojimo, apsaugoti baterija

IP67 atsparus Vandeniui

APMOKĖJIMAS:

Prieš pateikiant užsakymą,prašome patvirtinkite informacija su mumis, jei turite prašymą dėl prekės.Prašome atlikti mokėjimą per 3 dienas po užsakymo, jei įmanoma.

VEŽIMĄ:

1.Rengiant Timewe reikia 1-3 darbo dienas parengti savo užsakymo pagal mūsų numberous užsakymus kiekvieną dieną. 2.Prieš pateikdami užsakymą, įsitikinkite, kad jūsų gavėjo informacija yra teisingai, apima gavėjo vardas ir pavardė, teisingas ir visiškai adresas, pašto kodas (pašto indeksą), telefono nr..Nes bet kokia klaida gal sukelti nesėkmės pristatymo sklypo jums, įsitikinkite, ir atsargiai.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors problemų. 3.Apie Muitus Atsižvelgiant į mūsų klientų naudai,Esame priversti ship užsakymą paprastu paštu.Prašome suprasti,tačiau,muito iš mūsų kontrolės, mes negalime garantuoti jokių mokesčių mokestį ir neturės mokėti jokio mokesčio mokestis.Mes nuoširdžiai atsiprašome už nepatogumus tai gali sukelti jums.

ATSILIEPIMAI:

1.Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių, 5 žvaigždučių, už išsamų reitingų jūsų užsakymą. 2.Jei jūs neturite patenkinti mūsų produktus,pls susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.mes garantuojame, mes 100% išspręsti bet kokią problemą už jus ir kad esate patenkintas.

PASLAUGOS:

1.Mums rūpi mūsų vertingų klientų,ir visada stengiuosi padėti jums,tikiuosi, kad nustatyti, ilgai verslą su jumis. 2.Prašome susisiekti su mumis prieš neigiamą peržiūros ir ginčų. 100% atsakymo per 24 valandas (darbo dienos metu) Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.

Baterijos talpa 120-180mAh
PROCESORIAUS Gamintojas "qualcomm"
GPS No
Ekrano Formos Aikštė
Sertifikavimo CE
Judėjimo Tipas Elektroninis
Suderinamumas Viskas Suderinama
Nešiojami Prietaisai Sportinis Bėgimas ir Sveiką Smart žiūrėti
Baterija Nuimamas No
Funkcija kalendorius
Kalbos lietuvių
Bylos Medžiaga LYDINYS
Sistema NĖRA
Vandeniui lygis IP67 atsparus Vandeniui
SIM Kortelės Prieinamos No
PROGRAMĄ Parsisiųsti Galima No
Stilius Sportas
PROGRAMĖLĖS Pavadinimas TFIT
Kelis Ratukus Taip
"bluetooth" ryšį SmartWatch Vyrų Moteris
Baterija capcaity 150mAh
PROCESORIAUS Modelis PHY6202
Įkrovimo Laikas 2 valandos
Atsparus Vandeniui Klasė Gyvenimo Vandeniui
Tinklo Režimas NĖRA
fitneso apyrankė smart žiūrėti
"Bluetooth" Versija "Bluetooth" 4.0
Grupė Nuimamas Taip
Kraujo spaudimo stebėjimo Parama
Rezoliucija 240*240
Sistemos reikalavimai Android 5.0, iOS 9.0 arba aukščiau
RAM <128MB
ROM <128MB
Prekės Pavadinimas RYKKZ
Ekrano Dydis 1.54 colių IPS
Kraujo deguonies kiekio stebėjimą Parama
Juostos Medžiaga Silikagelis
Taikymo Amžiaus Grupėje Suaugusiųjų
Tipas Dėl Riešo
Mechanizmas No
Galinio Vaizdo Kamera NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai