Nauja Reduced price!
Šilumos pūstuvas šilumos gun įspaudas hot air gun greitai nuo šilumos susitraukiančių Tolygus temperatūra reguliuojama 220V pigūs dropshipper

Šilumos pūstuvas šilumos gun įspaudas hot air gun greitai nuo šilumos susitraukiančių Tolygus temperatūra reguliuojama 220V pigūs dropshipper

€19.42

-40%

€32.38

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: šilumos presavimo medžio, galioti, amerikos dropshipper, miniatiūriniai šilumos gun, tvarkyti fiat500, 110 v šilumos gun, 8018lcd hot air gun, visi medienos ašmenimis, pramonės karšto oro pūstuvas, oro pistoletas karšto.

Aprašymas

Tai labai lengva vartotojai galėtų naudotis šiuo karšto oro pistoletas, bendras reguliuojamas temperatūros diapazonas šios šilumos gun yra nuo 60℃ iki 600℃(tekinimo turas rankenėlę pagal laikrodžio rodyklę, yra padidinti temperatūrą, pasukdami turas rankenėlę prieš laikrodžio rodyklę, yra sumažinti temperatūrą, tačiau reikia atlikti 2 veiksmus apriboti temperatūros, kai jungiklis yra ne pirma pavara(MAŽAS), reguliuojamos temperatūros diapazonas yra nuo 60℃ iki 400℃.kai jungiklis ties antra pavara(DIDELIS), reguliuojamos temperatūros diapazonas yra nuo 60℃ iki 600℃.

Saugios Konstrukcijos

Siekiant užtikrinti šilumos ginklą veikia saugiai, mes sukūrėme specialų perkrovos apsauga kiekvienas produktas, kad neleisti, todėl gaisras arba pavojus dėl per didelių temperatūros.

Prašymas

Plačiai naudojamas pakavimo pramonės, elektronikos, elektros pramonės ir kasdieniame gyvenime, pavyzdžiui: produkto pakuotės šilumos susitraukianti plėvelė, automobilių stiklų plėvelės, automobilių buferių remontas, dažų šalinimo, džiovinimo ir atšildymo, išpardavimas tapetai, lenkimo PVC plastikinių vamzdžių, pučia termiškai susitraukiantis vamzdelis, šaldytuvas šaldymo ir kt.

Dėmesio

1. naudojant aukščiausios temperatūros arba šalia jų aukščiausia temperatūra, prašome išvengti naudodami mažą antgalį ir atsiplėšti nuo šildomo objekto bent 4 cm atstumu.Priešingu atveju, ji gali sukelti įjungimas apsauga nuo perkrovos sistema. 2.Kai naudojate šilumos gun pirmą kartą, šildymo elementas, bus dūmų, kartu su aitraus kvapo kartu.Tai yra normalu, jis nebus vėl kitą kartą, nes priemaišų žėručio lakštai ir garavimas metalo aliejaus kaitinimo viela naudojama pirmą kartą.

Įspėjimas

1. Nenaudokite šilumos ginklą, kaip plaukų džiovintuvas.

2. Ne smūgis šilumos ginklą tiesiai į žmones ar gyvūnus.

3. Nenaudokite arti degiųjų arba degios dujos.

4. Ne blokuoti arba padengti karšto oro įleidimo ir išleidimo angos.

5. Kai šilumos gun arba tiesiog po naudojimo, nelieskite antgaliu.Rankena šilumos gun turi būti laikomi sausai.

6. karšto oro pistoletas turi būti visiškai aušinamas, kol ji gali būti saugomi.

Paketą, įskaitant

Šilumos ginklą

4 antgaliai

Vadovas

Apie Mokėjimą

1.Mūsų app jūs galite naudoti šiuos mokėjimo būdus: visa, MasterCard, Maestro, Atrasti kortelę ir Diners Club card, American Express, QIWI, Boleto, bancontact, idealus, Przelewy24, SMS Mokėjimo Rusijoje(MTC, MegaFon, Beeline, "TELE2") ir Lrbeauty.lt Kišenėje.

2.Mūsų svetainėje (VNT) jūs galite naudoti šiuos mokėjimo būdus: visa, MasterCard, Maestro, Atrasti kortelę ir Diners Club card, American Express, pavedimu, "Webmoney", "Yandex".Pinigai, Western Union", QIWI, DOKU, Mercado Pago, Boleto, bancontact, TEF, idealus, Giropay, Sofort Bankų, Carte Bancaire (Carte Mėlyna), Przelewy24, SMS Mokėjimo Rusijoje (MTC, MegaFon, Beeline, "TELE2"), Pinigų Mokėjimo (Euroset, Syvaony, rusijos Post), ir Lrbeauty.lt Kišenėje.

3.Prašome atkreipti dėmesį, kad suma, kurią sumokėjo nėra tarifai gali būti imamas pagal savo papročius, bet dauguma produktų yra nemokama atsakingas pareigas.Jei turite kokių nors problemų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis.

Apie Shippping

1.Prašome palikite savo tikslią siuntimo informacija(įskaitant vardą, pavardę, tikslų adresą ir telefono numerį), pateikdami užsakymą, įsitikinkite, kad jums galėtų gauti paketą sklandžiai.

2.Atsižvelgiant į savaitgalio metu, švenčių, įvairių šalių ar kitų ypatingų priežasčių, Kartais Laivybos laikas yra ne taip tiksliai, kaip buvo žadėta, laivybos bendrovių.Jei jums nereikia gauti paketą, per 45 dienas, prašome tiesiogiai susisiekti su mūsų pagalbos, mes esame jūsų paslaugoms bet kuriuo metu.Prašome nesuteikia mums neigiamą peržiūrą, nes laivybos laikas, nes mes negalime kontroliuoti.

Apie Po pardavimo, Paslaugų ir Peržiūra

1.Po to, kai gaunate prekes, Jei ten yra kokybės problemų, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą, mes išsiūsime jums naują arba grąžinti remdamiesi savo padėtį.

2.Jūsų peržiūra yra labai svarbu mums, prašome palikti savo brangų atsiliepimus apie 5 žvaigždžių, ir įkelti keletą nuotraukų ar vaizdo įrašą, Jei jums patinka mūsų gaminiai, ačiū!

3.Jei esate nepatenkinti mūsų produktai, prašome pranešti mums savo problemą, prieš jums parašyti apžvalgą, mūsų kolega pasistengsime atsakyti jums priimtinus sprendimus, Prašome nepalikite neigiamo peržiūrėti tiesiogiai, dar kartą ačiū.

Funkcija tolygus temperatūros reguliuojamas
Savybė Apsauga Nuo Perkrovos
Ilgis 9.8 inches
Naudojimas Komercinės Gamyba
Svoris 0.7KG
Be Apkrovos Greitis 6800rpm
Modelio Numeris DL
Vardinė Išėjimo Galia 1800W
Prekės Pavadinimas biaowang
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Apvalkalo medžiaga ABS
Temperatūros reguliuojamas 60-600 laipsnis celsijaus
Oro Kiekis 250-500 L/MIN
Pakuotė Kartoninėje dėžutėje
Vardinė Įtampa 220V
Aukštis 7.9 cm
Pavadinimas Karšto trauktis ginklą
spalva Juoda

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai