Nauja Reduced price!
Naujas Minkštas Silikoninis Dangtelis Garsiakalbis Atvejais JBL Mokestis 3

Naujas Minkštas Silikoninis Dangtelis Garsiakalbis Atvejais JBL Mokestis 3 "Bluetooth" Garsiakalbis atsparus smūgiams Apsauginis Įvorė JBL Charge3 Garsiakalbis

€3.75

-20%

€4.69

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: jbl mokestis 3 apmokestinimo uosto valdyba, headphon jbl, stulpelis dangtelis, didelis jbl originalas, "bluetooth" jbl speaker, jbl goo atveju, bose vyras, t450bt, baterija jbl charg 3, bolsa jbl įkroviklis.

Naujas Minkštas Silikoninis Dangtelis Garsiakalbis Atvejais JBL Mokestis 3 "Bluetooth" Garsiakalbis atsparus smūgiams Apsauginis Įvorė JBL Charge3 Garsiakalbis

Aprašymas: Specialiai Sukurta JBL Kroviklis 3 Nešiojamą Belaidį Bluetooth Garsiakalbį, Minkštas ir Lengvas Nešioti, Labai Apsauginės, skirtos jbl kroviklis 3 "Bluetooth" Garsiakalbį, Apsaugo Garsiakalbį Nuo Įbrėžimų Dings ir Įlenkimai. Savybės: 1. 100% Brand New ir Aukštos Kokybės. 2. Patvarus Silikoninis Statybos Apsaugo jūsų JBL Mokestis 3 iš Lašai ir Iškilimų. 3. Įrašo jį į savo Maišelį, Pakabinti jį į Palapinę, Nuneškite jį į Šalį, - Built-in Linijos Leidžia padidinti Perkeliamumas visus savo Nuotykius. 4. Pilną Priėjimą prie Žiniasklaidos Kontrolė, Mygtukai ir galiniai Įkrovimo lizdas ,Kablys, Įrašą arba Patraukti savo Garsiakalbis, Kur jūs Vadovauja Grilis, Vyksta Dviračiu Važinėti, arba Kabinti ant Kiemo. 5. Yra Įvairių Šviesus, Įdomus Spalvų nuo klasikos iki Energingas Individualizuoti savo Mėgstamą Garsiakalbis. 6. Išvengti Įbrėžimų, Dulkių ir Įbrėžimų. 7. Suderinama Modelis: Suderinama tik JBL Mokestis 3 Belaidį "Bluetooth" Garsiakalbį. 8. Spalva: Juoda, Raudona, Mėlyna, Žalia Paketą įeina:

1* Silikono Atveju JBL Mokestis 3 Belaidžio "Bluetooth" Garsiakalbis 1* Karabinai (Pastaba: Ne inlcuded Garsiakalbiai ir priedai)

Elemento Tipas Garsiakalbis Krepšiai
Savybės Už JBL Mokestis 3 Belaidžio "Bluetooth" Garsiakalbis Atvejais
Funkcija Nešiojamų Mados Šviesos ir Didžiosios Apsaugos Atveju
Modelio Numeris Atveju JBL Mokestis 3 "Bluetooth" Garsiakalbis
Medžiaga Silikagelis
spalva Juoda, Mėlyna. Raudona, Žalia
Prekės KODAS ZP-190611002
Speciali Funkcija Atsparus vandeniui, Sunkiųjų Apsaugos, Anti-knock
Stilius Atsparus Smūgiams Nešiojamų Atvejais
Pakuotė No
Suderinamas Už JBL Mokestis 3 Belaidžio "Bluetooth" Garsiakalbis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai