Nauja Reduced price!
1.5x1.5M 3x2M Led Net Tinklelio Eilutę, Šviesos, Lauko, Sodo Kalėdų Vestuves Lango Užuolaidėlė Girliandą Apdaila

1.5x1.5M 3x2M Led Net Tinklelio Eilutę, Šviesos, Lauko, Sodo Kalėdų Vestuves Lango Užuolaidėlė Girliandą Apdaila

€5.88

-30%

€8.40

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: led užuolaidų remore lauko, užuolaidų garliava, šalis žibintai, balkony kalėdų šviesos, užduotis žibintai, girlianda akių, švyti šalis, užuolaidų led, kelių gatvių šviesos, žibinto lauko saulės.

Produkto Aprašymas

Prekės Pavadinimas:Led string šviesos Spalva: Daugiaspalvis/Šiltai balta /Balta/Mėlyna LED Kiekis :96pcs/200pcs Ilgis: 1.5MX1.5M/2MX3M Plug Kabelio:Apie 66CM Įėjimo įtampa: AC220V ar AC110V Kištukas: ES standartas ar JAV plug Ilgas tarnavimo laikas: 50.000 valandos Pakuotė: 1pcs led styginių šviesos

8 Skirtingų kibirkšties režimai:

(keisti į kitą režimą spausdami valdymo mygtuką vieną kartą): 1. Derinys (numatytasis režimas, kai šviesa įjungta) 2. Bangos 3. Fotografavimas 4. Slo-Glo 5. Vejasi / Flash 6. Lėtai Išnyks 7. Šmėžavimas / Flash 8. Nuolat Apie

Nuoširdžiai pastaba:

1.Led eilutės yra IP44 vandeniui,tačiau valdytojas neturi.Tikimės, kad jūs galite suprasti. 2.Jei jums reikia AU/UK plug,pls, prašome susisiekti su mumis prieš jūsų užsakymą. 3.Led eilutės šviesos gali būti keičiamas.

Ypatybė:

Extra Ilga Uodega Kištukas:Pasakų žibintai turi uodega-plug gale, leidžia jums prijungti šviesos kartu iki 50 metrų.Kad bus jums sutaupyti daug pinigų.Patvarus ir Saugos: Su tvirtos ir lanksčios vielos, galite lengvai sulenkti, kad atitiktų jūsų poreikius, nesirūpindami apie pažeista.Vardinė eksploatacijos laikotarpį 100LED ant varinės vielos šviesa yra apie 50000 valandų.Atsparus vandeniui & Universalus :žibintai string yra atsparus vandeniui, tačiau kištuką ir valdytojas yra ne vandeniui, jums reikėtų apsaugoti juos gerai, kai juos naudojant ne.Žibintai yra išties žavinga ir pridėti išskirtinį indėlį į jūsų namų puošybai.Jūs galite lengvai formuoti visų rūšių kūrybingai.Pasakyti, kad jūs galite pakabinti jį savo stalai, indaujos, lovos, spintos, vonios kambarys, terasa ir daug daugiau vietų sukurti minkšta, romantiška atmosfera.Darbo Režimas:8 Režimai (1. Derinys; 2. Bangos; 3. Fotografavimas; 4. Slo-Glo; 5. Vejasi / Flash; 6. Lėtai Išnyks; 7. Šmėžavimas / Flash; 8. Nuolat Apie) Super Šviesus & Puiki Apdaila:Puikus kambarys, sodas, namų, langų, sienos, užuolaidos, vandens sodo svaras, veja, terasa, kraštovaizdžio; Kalėdų, pobūvių, vestuvių, gimtadienio, kūdikio dušas, anniverary ir kt.

Jei jums reikia pratęsti kištuko,spauskite žemiau esantį paveikslėlį ir jį nusipirkti.

Nuotraukos

Korpuso Medžiaga Plastikiniai
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Spinduliuojantis spalva Šiltai Balta,Balta,Spalvotų,Mėlyna
Garantija 2 Metai
Darbinė Įtampa AC220V/AC110V
Vadovo Numeris 151-200 vadovas
Šviesos režimai 8 režimai
Ilgis 1.5MX1.5M/2MX3M
Naudojimas Atostogų
spalva Šilta Balta
Apšvietimo Atstumas 1-5m
Šventės Pavadinimas Kalėdų
Nuotolinio Valdymo Pultas No
Kištuko Uodegos Taip
Modelio Numeris D/WD01-WW
Yra Pritemdomi No
Įtampa 220V
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas trecaan
Sertifikavimo ROHS
Baterijos Tipas N
Savybės Festivalis pasakos šviesos
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Proga miegamasis
Pagrindo Tipas N
Maitinimo Šaltinis AC
Muzika NĖRA

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai