Nauja Reduced price!
Nemokamai Shipping50pcs/daug Aukštos Kokybės Aliuminio Medžiagos, Šviesos Kablys Led Par Juda Žibintas Apkabos, Diskoteka, DJ Scenos Reikmenys

Nemokamai Shipping50pcs/daug Aukštos Kokybės Aliuminio Medžiagos, Šviesos Kablys Led Par Juda Žibintas Apkabos, Diskoteka, DJ Scenos Reikmenys

€245.16

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: dmx led, scenos apšvietimas apkabos, juda apkabos, kontrolės dmx, klubo strobe, apkaba juda galvos, apkaba, santvaros, dmx led par, aliuminio santvaros, jakemy gnybtas, lengvasis.

Nemokamai Shipping50pcs/daug Aukštos Kokybės Aliuminio Medžiagos, Šviesos Kablys Led Par Juda Žibintas Apkabos, Diskoteka, DJ Scenos Reikmenys, laivas, DHL, TNT, UPS, FEDEX ir pan laisvai per 5 dienas.

Produkto Aprašymas:

Medžiaga: poliruotas aliuminio lydinio Tinka vamzdelis dydis nuo 35-55MM OT Saugi Darbinė Apkrova: 100Kgs Produkto Svoris: 0.29 kg Tinka juda galvos šviesos, led par šviesos, led par gali, disco šviesos, DJ, šviesos ir kt.Nuoširdžiai Priminti: nėra užsisakyti prekių iš jokių patikimų tiekėjų, nr. kokybės, nėra garantijos, ne po tarnybos.Per daug klientų skundžiasi mums, kad jie buvo apgauti dėl blogų pardavėjų iš Lrbeauty.lt, žr. žemiau, kai kurie skundžiasi, už nuorodą.Pasirinkite mus, kaip ir jūsų pirmas variantas, su aukštos kokybės produktus ir geriausias po tarnybos."Skype" /whatsapp/el. pašto 24 valandas on-line.

Jei kai kurie produktai gali siųsti ne į savo šalį arba turi dideles krovinių problema, pls susisiekti pardavėjas yra tiesiogiai gauti veikliosios sprendimas, nes mes pagal Lrbeauty.lt standartas krovinių modulis, gal ten yra šiek tiek klaida, kai kurių specialiųjų šalių, pls dėmesį ir suprasti.Ačiū.

Proga Profesionaliojo Scenos ir DJ
Modelio Numeris MLS35
spalva Sidabro Spalvos
Pavadinimas Šviesos kablys
Prekės Pavadinimas Yuer
PANAUDOTA scenos šviesos , led par šviesos , led judančios galvos
Elemento Tipas Scenos Apšvietimas Poveikis
Įtampa 90-240V
Stilius DMX Scenos Šviesos
Galia Kita
Medžiaga Aliuminio

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai