Nauja Reduced price!
Super Didelės Galios COB LED Plataus Kampo 3 Režimas USB Įkraunamas Žibintas priekinis žibintas Balta Mėlyna Raudona Šviesa priekinis žibintas Camping Žygiai

Super Didelės Galios COB LED Plataus Kampo 3 Režimas USB Įkraunamas Žibintas priekinis žibintas Balta Mėlyna Raudona Šviesa priekinis žibintas Camping Žygiai

€8.74

-49%

€17.14

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: žibintai raudona, raudona kempingas žibintai, cob žibintai, žibintai chirurgijos, žuvų liniją, 2000lm led žibintai, led žibintai, nardymo led žibintuvėlis, fenix žibintai, magnetas fakelas.

Akimirksniu Pagerinti Savo Matomumą, su laisvų Rankų įranga, Ryškus Apšvietimas

Kodėl kova turėti žibintuvėlį, kai jums reikia abi rankas, kad atlikti užduotis po ranka?Kiek lengviau būtų užduotis, pasivaikščiojimo ar jogs naktį būti su dvi laisvas rankas?

Galingas LED Galvos Žibintuvėlis yra tikras žvėris!Tai, iš tiesų, yra tikrai gera, ir suteikia puikų šios problemos sprendimą, kadangi, žinoma, visada spindi, kai jūs ieškote.

Savybės:

Super šviesus,1 aukštas naudingumo COB LED juostelės suteikti jums ryškesnis apšvietimas iki 100 000 valandų.

Platus Apšvietimo Kampas Savybės,Gali visiškai apšviesti savo matymo lauką be aklaviečių,Daugiau privalumų nei įprasti žibintai.

3 Apšvietimo režimus:Paspauskite Jungiklį,Pirmasis Akcentas,Antras Mažas Šviesus,Trečioji-Specialūs Raudona + Mėlyna Blykstės Režimą,Įspėjamieji ir Saugos Šviesos Funkcija.Kartu su raudona įspėjamoji lemputė ant nugaros ,tam tikru mastu padidinti savo saugumą.

Labai gerai matomoje,atsižvelgiant tamsiose vietose, ypač naktį, jūs galite lengvai pamatyti,,, kempingas, žygiai yra puikus produktas

Šis žibintai yra maitinami 3 Piecs iš 18650 Li-jonų baterijas, Jis bus visiškai įkrauti iš bet kurio USB prievado.(USB kabelis,Baterija nepridedama).

Reguliuojamas & patogus,120 Laipsnių reguliuojamas spindulio kampas paramą galite įsižiebti, bet kur, kur jums reikia.Dirželiai yra patogu nešioti ir lengva reguliuoti, ir baterija patalpų, kurios yra padengtos guma antspaudas taip pat priekinio plastiko plokštės, turintis lempą nesukelia jokio diskomforto.

Šis priekiniai žibintai yra pagaminti iš aliuminio lydinio ir gumos medžiagos, vandeniui atsparus ir patvarus.Geriausiai tinka vidaus ir lauko sporto veikla, pavyzdžiui, laipiojimo, kempingas, žygiai, bėgimas, pėsčiomis, dviračiu, medžioklės, žvejybos, kasybos, speleo, ir tt

Techniniai duomenys:

Medžiaga: PVC+Aliuminio lydinys

Lemputės:1*COB LED juostos

Baterija :3*18650(nepridedami)

Galia:USB Įkrovimo interfac

Svoris : 240g

Pakuotės įskaičiuota:

A:

1*Plataus kampo Žibintai

1*USB įkrovimo kabelis

B:

1*Plataus kampo Žibintai

3*18650 Baterijas

1*USB įkrovimo kabelis

Maloniai Priminti:

Būti atidžiai patikrinti, ar neigiamo ir teigiamo akumuliatoriaus skyriaus, kai pakrovimo baterijas, neteisingo sumontavimo bus sukelti žalą dėl gaminių ir rūkymo.

Tikslas Kempingas Žvejybos Žibintai
Baterijos Tipas LIČIO JONŲ
Modelio LED Karoliukai COB
Spindulio Kampas 180°
Prekės Pavadinimas linkax
Elemento Tipas Priekiniai žibintai
Režimo Jungiklis Aukštos/Žemos
Sertifikavimo ce
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Galia 5W
Modelio Numeris 3 Režimai Priekinis Žibintas
Atsparus vandeniui Taip

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai