Nauja Reduced price!
65cm Medinių Karoliukų Eilutę Šiaurės Stiliaus Kutas Citrina

65cm Medinių Karoliukų Eilutę Šiaurės Stiliaus Kutas Citrina "Apple" Arbūzas Kanapių Virvė Karoliukų Girliandas Sienos Kabo Ornamentu

€2.62

-47%

€5.03

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: dekoro namai, šiaurės šalių, sėklų karoliukai apjuostame, šiaurės semiconductor "apple", šiaurės ware "apple", lemon tree, igoris plakatas, vimpelas vestuvių, puošnios medinės garliava, mediniai karoliukai rišti, Šiaurės.

Kulka Taškų:

1、Namų Kutas Apdaila: Namo kutas apdaila, 16mm spalvingi mediniai karoliukai, vaisių kutas špagatas, virvės kutas, namo apdaila, pakabukas atostogų dovanų.

2、Tinka: kaimiškas mediniai karoliukai simbolizuoja ramybę ir tikėjimą, ir yra tinkami kambariai, miegamieji, gyvenamieji kambariai, studijos, galerijos ir kt.Ir Gimtadienio dovana, valentino diena.

3、Atostogų Dovanos, Dekoracijos: Pakabinti ant sienos, bedpost, lentyną, veidrodį, lovos pusėje, langų ir kt.Šis medinis granulių vaisių kutas gali būti puiki dekoracija sienos ir savo namus dėl atostogų.

4、Natūralių Medžiagų: Pagaminti iš natūralių medžiagų, mediniai karoliukai ir kanapių virvė.Ranka-į natūralaus medžio granulių string sienos laikikliais ir vidaus apdaila, suteiks jūsų žmona/vyras minimalus jausmas, atsipalaidavimas ir laimės dėl atostogų.

5、Šiltas Patarimai: karoliukai turime įvairių vaisių ir spalvų, obuolių, arbūzų, apelsinų, pasirinkite savo mėgstamą, (jei reikia nespalvoto vaizdo ir modelis serija, prašome susisiekti su mumis), bendras ilgis medinės šukos yra 65cm, kurie gali būti sulenkta į formą, jūs norite.

Savybės:

Šią Valentino Dieną medinių rutuliukų kutas girliandą pakaba gali būti naudojamas kaip puiki dekoracija sienų ir jūsų namai; 16mm spalvingi mediniai karoliukai, kutai, virvelės, namų puošybai pakabučiai, Valentino Dienos dovanas.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Pagrindinis Kutas Apdaila

Medžiagos: mediniai karoliukai ir kanapių virvė

Spalva: citrina ir kutas apelsinų, citrinų ir kutas geltona, citrinų ir kutas žalias, "apple" ir kutas red, "apple" ir kutas žalia, arbūzas ir kutas

Dydis:

Bendras ilgis: apie 65cm/25.59 colių

Medinių rutuliukų skersmuo: apie 16 mm/0.63 colių

Pakavimo Sąrašas:

1*Namo Kutas Apdaila

Pastaba:

1. Dėl problemų, apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten bus tam tikri nuokrypiai produkto, prašome suprasti.

2. Dėl vadovo matavimo, produktas turi tam tikrą dydį toleranciją.

Medžiaga Mediena
Stilius Modernus
Kilmės KN(Kilmės)
Temos Budizmas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai