Nauja Reduced price!
VLIFE Nuotolinio Valdymo Pakeitimas Sony RM-ED044 TV Nuotolinio Valdymo Televizijos Nuotolinio valdymo pultelis Nemokamas Pristatymas

VLIFE Nuotolinio Valdymo Pakeitimas Sony RM-ED044 TV Nuotolinio Valdymo Televizijos Nuotolinio valdymo pultelis Nemokamas Pristatymas

€3.86

-43%

€6.89

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: kontrolės sony bravia tv, remot sony tv, sony rm, led sony tv, rm ed053 sony, nuotolinio valdymo pultas rm, nuotolinio sony rm ed011, rm ed047, remot sony, rm ed052.

Pakeitimo TV Nuotolinio Valdymo Televizijos Valdiklis Sony RM-ED044

Aprašymas:

Tai yra novatoriška klaviatūra, nuotolinio valdymo pultelis RM-ED044 Sony TV.Lengvai rankena, mažas ir kompaktiškas dydis.

Savybės: Jokių programavimo ar nustatyti nereikia.Skirtas meniu navigacijos klavišus, tiesioginio kanalo prieigos prie skaitmeninės TELEVIZIJOS.Reikia 2 x AAA baterijos(neįtraukta).Toliau perdavimo atstumas, stabilių rezultatų.Tai yra skirta pakeisti nuotolinio valdymo ir ji apima beveik visas funkcijas, originalus nuotolinio valdymo pulteliu.

Specifikacija:

Spalva: Juoda

Medžiaga: Plastikas

Baterijos: 2 x AAA Baterijos(neįtraukta)

Perdavimo Atstumas: 8m

Pakuotės Svoris: 93g

Kiekis: 1pc

Fitments: Sony RM-ED044

Pakuotė:

1 x Nuotolinio Valdymo (Baterijos neįtrauktos)

Pastaba: Atkreipkite dėmesį, kad naujo tipo ir seno tipo šis produktas bus išsiųsta atsitiktine tvarka, ir įsitikinkite, kad jums bus ne protas, prieš užsakant.

Kilmės KN(Kilmės)
Pakuotė Taip
Kanalas 1
Naudoti TV
Prekės Pavadinimas VBESTLIFE
Dažnis 433 MHz
Modelio Numeris Sony RM-ED044
Belaidis Ryšys IR

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai