Nauja Reduced price!
Žvejybos Įrankių Linija Cutter Daugiafunkcinis Mazgas Aliuminio Žvejybos Replės, Kablys, Jūrinės, Aviacijos Aliuminio Su Apvalkalas Ir Virvelės

Žvejybos Įrankių Linija Cutter Daugiafunkcinis Mazgas Aliuminio Žvejybos Replės, Kablys, Jūrinės, Aviacijos Aliuminio Su Apvalkalas Ir Virvelės

€13.08

-45%

€24.21

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: žvejybos replės pesca, žvejyba, žvejybos pirštinės, meilė pesca, pesca krepšelio, padengti pesca, žvejyba, žvejybos dėžės, žirklės žvejyba žvejyba, lopai pesca, magnetinio žvejyba žvejyba, žvejybos maišelį pesca drobė.

Savybės:

1. Kad išlenktas burną reples galva yra lengvas ir lengvai atidaryti, ir kablys gali būti pakeičiamas greitai.

2. Aviacijos aliuminio rankena, anti-prakaito, nuo rūdijimo, lengvi, dėvėti, atsparus, priešslydžio sistema, didelis kietumas.

3. Volframo plieno ašmenys, greitai pjovimo žvejybos viela, nailono viela, PE laidai ir kt.Ašmenys gali būti pakeista.

4. Pavasario guolis, naudojant principą akimirkos jėga rankos, tai yra lengviau ir mažiau sunkus naudoti.

5. Plieno vielos kabinti virvę, didelio elastingumo, nėra lengva išeiti, gali būti prijungtas prie alpinizmo sagtis, siekiant išvengti nuostolių.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: žvejybos žnyplės

Medžiaga: aliuminio lydinys

Dydis: 20 * 5.8 cm

Svoris: 137 g

Spalva: sidabro, mėlyna, raudona juoda, raudona, sidabrinė, mėlyna,žalia,raudona

Pakavimo sąrašas:

1 * žvejybos replės

1 * vielos lynai

1 * nailono krepšys

Šiltas priminimas: 1. Visos nuotraukos buvo profesionaliai kalibruoti.Tačiau, dėl skirtingų aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano įrangos Parametrai, nuotraukos ir objektai, matote, gali būti šiek tiek šališkas. 2. Duomenys yra išmatuotas rankiniu būdu, gali būti šiek tiek nukrypimas, bet tai neturės įtakos vartojimui.

Apie mus

1. Mes turime savo užjūrio sandėlio, įskaitant daugelio šalių / regionų, pasirinkti mums leidžia gauti prekes greičiau, manau, kad tai yra tai, ką jūs tikėtis

2. Mes galime garantuoti gaminių kokybę ir siekiame, kad jūs esate patenkintas produktus

3. Mes teikiame kokybiškas paslaugas, jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes kantriai atsakyti į jūsų klausimus.

4. Mūsų nauji produktai turi puikių nuolaidų, ir mes bus maloniai nustebinti, jei mes atkreipti dėmesį, kad mūsų parduotuvė laikas

Grįžti&refound

Jei nesate patenkintas su produkto,pls nėra atviras ginčas,pls susisiekti su mumis laiku,mes duosime jums sprendimą metodas artimiausiu metu.

. Ginčas yra ne tik būdas slove problema,tai geriau laimingas slove ji.ačiū.

. Jeigu mūsų atsakomybės,mes priimame prekes grąžinti, arba grąžinti pinigus.

. Jei patvirtinti trūksta iki logistikos,mes ją patikrinti ir išsiųsti.

. Jei jums nėra gavusi savo daiktus,pls susisiekti su mumis.

. Daugiausia,sklypo atvyks laiku,bet gali būti kartais bus atidėti,pls būti kantrūs ir waitting kelias dienas,ačiū už supratimą.

Atsiliepimai

Jei jums patinka mūsų paslaugos, prašome pateikti 5 žvaigždučių.Prieš jūs suteikiate mums neutralus arba negagive atsiliepimus,mes galime ruošinių iki jūsų pasitenkinimą.Tada mes tobulinti mūsų paslaugas.

Dėkojame už jūsų, kad ir bendradarbiavimą su mūsų nuoširdus.

Tipas Žvejybos Replės
Dydis
Svoris
Pavadinimas
Spalva
Medžiaga

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai