Nauja Reduced price!
Patvarus Nerūdijančio Plieno Grandymo Masažas Labai Minkštųjų Audinių Mobilizacija Įrankis Higienos Aparatai

Patvarus Nerūdijančio Plieno Grandymo Masažas Labai Minkštųjų Audinių Mobilizacija Įrankis Higienos Aparatai

€16.13

-30%

€23.05

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: įdėkite tnmg 160404, aparatas, kūno masažas, Gua Sha Masažo Įrankis, aparatai įstaiga, physiomed fizioterapijos įranga, ct3000, iastm įrankis, terapijos priemonė, akupunktūra aparatai, fizioterapijos aparatas.

Savybės:

GYDO KELIAS SĄLYGAS - Tai minkštųjų audinių masažo įrankis buvo sukurtas padėti veiksmingai gydyti adheziją ir randai pareikštas dėl operacijų, traumų, ir per daug raumenų.

TRAUMŲ PREVENCIJOS ir ATKŪRIMO GREITAI - Naudoti dukart beveled kraštai sumažinti raumenų skausmą po darbo, pagerinti išieškojimo kartus, ir gydyti minkštųjų audinių pažeidimas.

MEDICINOS LAIPSNIO KOKYBĖS Meistriškai su aukščiausios medicininės kokybės nerūdijančio plieno, poliruoti veidrodinė apdaila, mūsų masažo priemonės yra patvarus ir sumažinti trintį jautrios paramos.

KŪNO MASSAGERS - Tai įrankiai, formos, visų pirma turi daugiausia įvairių programą.Ji yra skirta naudoti mažesnių ir vidutinių kūno sričių, pavyzdžiui, nugaros, dilbių, sprando, veršeliai, ir krūtinės raumenys.Smailus dizainas gali būti naudojami mažesnių sąnarių kūno.Naudoti chiropractor, kineziterapeutas, ergoterapeutas, Sporto Instruktorių ar Masažo Terapeutas.

Specifikacija:

Medžiaga: Nerūdijantis plienas

Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Dydis: 19.5*5*0.5 cm/7.7*2*0.8 į

Pastaba:1.Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Komplektą sudaro:

1 * PC

Standartinė Įtampa 110V
Sertifikavimo NĖRA
Prašymas Įstaiga
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai