Nauja Reduced price!
52 Vnt Lakštai Taro Kortos Deivės Galios

52 Vnt Lakštai Taro Kortos Deivės Galios "Oracle" Denio Žaidimai Vadovas Stalo Stalo Žaidimas, Žaisti Kortelės Šeimos Pramogų Šalis

€6.92

-15%

€8.15

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: lauke denio, gimnastas, tarot denio de, žaidimas, plytelių dalykėlių, deivės taro, gėlių taro, didelis tarot denio, taro, deivė "oracle".

Kulka Taškų:

1.Geriausias Pasirinkimas: geriausias šeimai šalis žaidimas jums ir jūsų draugams.

2.Pilna Versija anglų kalba: Kaip žinote, daugelis taro yra Kinų ir anglų kalba, pas mus yra visiškai anglų kalba, Nuostabi!

3.Ryškus, elegantiškas interpretacijos 52 deivių iš kultūrų visame pasaulyje laukia jūsų, Deivės Galios "Oracle".

4.Gali būti, kad Didžiosios Deivės pažadinti šviesos per ir jums.

5.Daugelis akys šviečia, švyti mistinė savybes, kad deivė ir reikšti amžinoji šviesa šviečia iš vidaus.

Apie Produktus:

Vaizdavimo deivės šiame "oracle" netradicinių siekiant blur linijų, ko tikėtis ir leisti deivių parodyti savo įprasta esmę--tai yra kiekvienas žmogus, nepriklausomai nuo kultūrą-o "oracle" palieka vietos vystosi istorija.

Nes kūryba remiasi nuotraukomis, nekilnojamasis moterys, daugelio akys šviečia, švyti mistinė savybes, kad deivė ir reikšti amžinoji šviesa šviečia iš vidaus.

Gali būti, kad Didžiosios Deivės pažadinti šviesos per ir jums.

Speciali pastaba iš Colette:

Mano dailininkė, ir aš sukūriau šį denio labai pagarbiai dvasia, ir kaip mes aprašyti šių deivių jokiu būdu nėra skirtas pakeisti savo tradicinių išvaizdą.Tai ypač aktualu, kai kalbama apie deivių, kurie yra dalis gyvenimo, religijos, pavyzdžiui, Induizmo deivės ar Vietinių deivių-tai daugiakultūrė "oracle" denio nebūtų prasminga, jei šios deivės buvo paliktas.Pasirinkimus į vaizdavimas deivių atėjo iš įsipareigojimą Didžiosios Deivės, ir kaip Ji išreiškia Save kiekviena moteris, kiekvienas asmuo, ir mes norėjome šį denio parodyti kiekvienos deivės kaip simbolinio archetipas per vieningą visumą, o ne tikrasis tradicinis deivė.Mes tikimės, kad jums patinka!

Lapų skaičius: 52 lakštai

Dydis: 10*7.5*2.5 cm

Svoris: 120g

Kalba: Lietuvių

Pakavimo sąrašas:

Taro *1

Tipas 52 Lakštai
Modelio Numeris Deivės Taro Kortos Galia
Parama Dropshipping

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai