Nauja Reduced price!
2019 Naujų Moterims Saulės, Skrybėlės, Plačios Kraštų Vasaros Šiaudines Skrybėles Baltas Juodas Mados Floppy Paplūdimio Skrybėlę Bžūp Cloche Stiliaus Kentukis Derbis Skrybėlės

2019 Naujų Moterims Saulės, Skrybėlės, Plačios Kraštų Vasaros Šiaudines Skrybėles Baltas Juodas Mados Floppy Paplūdimio Skrybėlę Bžūp Cloche Stiliaus Kentukis Derbis Skrybėlės

€12.58

-39%

€20.96

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: britų skrybėlę, platus diskelių paplūdimys skrybėlės, berniukas skrybėlę, etsy cloche skrybėlę, juodųjų pupelių skrybėlę, mini paplūdimio skrybėlę, diskelių paplūdimys skrybėlės vaikai, juoda skrybėlę fedora, megztus skrybėlę cloche, diskelių šiaudų paplūdimys skrybėlės.

Produkto Pavadinimas: Saulės, skrybėlę, Patogiai, Kvėpuokite Laisvai Medžiaga: 100% Popieriaus, šiaudų Sudėtis: 100% Celiuliozės medžiaga Kepurės apimtis: 56-59cm(reguliuojamas 1-2cm) Kraštų ilgis apie 10CM, Bžūp giliai apie 11CM Daiktų Būklė: 100% visiškai Nauja!! Apie Mus

mes turime svajonė, svajonė, kad kiekvienas žmogus turi būti tikras, dėvi skrybėlės su pasididžiavimu.Nuostabi skrybėlę leis jums pajusti pasitikėjimą ir neįtikėtinai ne tik išlaikyti šiltas, nei apsaugos nuo saulės.Taip, tai galia didelis galvos apdangalai gali atnešti!

Mokėjimo

Lrbeauty.lt Paramos Vizų kortelę, "MasterCard", "Western Union", Qiwi WebMoney,Boleto ir banko pavedimu.Nepalaiko PayPal.

Pristatymas

Visi daiktai bus išsiųsti į pirkėjo PayPal adresą.Prieš jums mokėti, prašome įsitikinkite, kad jūsų adresą PayPal rungtynes adresas norite mums laivas.

Visi daiktai bus išsiųsti per 24 valandas gavus apmokėjimą.

Visi elementai yra iš Kinijos.Mes stengiamės suteikti jums labiausiai patikimu būdu tarptautinių pervežimų paslaugos.Bet kartais tarptautinio pristatymo yra labai priklausė nuo vietos muitinės ir pašto paslaugų.Jei nenorite gauti jūsų prekė laiku, prašau susisiekite su mumis iš karto dėl papildomos pagalbos.Mes bus atsakingas už bet kokią žalą ar nuostolius, patirtus laivybos procesą.Visas siuntas, mes galime pateikti sekimo numerį.

Pristatymas Metodas ir Tarptautinių Laivybos Laikas:

Jei pasirinksite Epacket ar Lrbeauty.lt Standartinis pristatymas,tai būtų 7~15 dienų pristatymas.

Jei pasirinksite Ekonomikos laivybos,tai būtų 18~35 dienų pristatymas.

Jei jums reikia greičiau pristatymas, prašome susisiekti su mumis už papildomą mokestį.Yra masės ir cubage apribojimai dėl tarptautinių kad naudojant Express".

Mes galime jums pasiūlyti visas nuolaidas arba kartu pristatymas kelis elementus, jei mes galime.

Sąlygos

Tikrasis spalvos ir formos gali atrodyti šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl techninio tobulinimo ir gamybos dispersija.Informuojame, prieš jums pasiūlymą.Mūsų tikslas yra įsitikinti, kad jūs esate laimingas ir pirkėjo malonią su mumis.Jei turite klausimų dėl produkto arba pristatymas klausimų, maloniai prašome susisiekti su mumis el. paštu.Mes padarysime viską, kad išspręsti šias problemas.Dėkojame už jūsų apsipirkimas mūsų parduotuvėje.

Grįžta

Visi produktai buvo patikrinti ir supakuoti geros būklės, prieš išsiunčiant.Jei jis sugedęs netyčia, jūs galite grąžinti prekę mums.Mes atliksime pakeitimą priklausomai nuo mūsų turimų akcijų, jei jų nėra, grąžinamoji išmoka bus išduota.

Jei prekės yra viskas gerai, bet tikrai nenoriu, kad jis dėl kai kurių asmeninių priežasčių, grąžina yra priimama, per 30 dienų po to, kai pirkėjas gauna prekę.Grąžinama prekė turi būti pradinės būklės.Pirkėjas yra atsakingas už grąžinimo siuntimo išlaidas.

Susisiekite Su Mumis

Mums rūpi mūsų vertinami pirkėjų, jei turite kokių nors klausimų, mums bus labai malonu jums padėti.Mes stengiamės atsakyti į jūsų laiškus kaip įmanoma greičiau, tačiau dėl didelės apimties, kasdien gaunamus laiškus ir laiko juostų skirtumas, mes negali būti galėtų atsakyti į jūsų laiškus iš karto.Prašome leisti 24 darbo valandas, mums atsako.

Modelio Numeris H190
Funkcija Mados ir kvėpuojantis saulės apsaugoti
5 spalvos Juoda, chaki, balta, rožinė, geltona
Medžiaga Šiaudų
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Modelio Tipas Kietas
Occation Kasdien ,poilsiavietė,Paplūdimys, Šalis,kentukis derbis,Bažnyčios, Vestuvių, Rasės ir t.t
Lytis MOTERIS
kraštų 10cm/3.9"
Elementų Būklės 100% Brand New
Qualtity 100% Aukštos Klasės Kiekis
Stilius Atsitiktinis
Prekės Pavadinimas WZRYTTL
apimtis Maždaug. 56-59cm(Vid. 22.04"-23.23" )
Elemento Tipas Saulės Skrybėlės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai