Nauja Reduced price!
Nosies, Rinitas, Sinusitas, Alergija Lazerio Terapija Gydyti Dešimtis Massager Dvejopo Dažnio Impulsų Nosies Priežiūros Prietaisas

Nosies, Rinitas, Sinusitas, Alergija Lazerio Terapija Gydyti Dešimtis Massager Dvejopo Dažnio Impulsų Nosies Priežiūros Prietaisas

€11.06

-34%

€17.01

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: hailicare laikysena, sveikatos, skausmas, custom kaukę nuo dulkių., magija krūties massager, apskritimo medžiagos, mi akių masažas, lazerio terapija riešo, petnešomis už dantų, įrašo nosies.

Nosies, Rinitas, Sinusitas, Alergija Lazerio Terapija Gydyti Dešimtis Massager Dvejopo Dažnio Impulsų Nosies Priežiūros Prietaisas

Savybės

1. Priima puslaidininkių šviesos bangos ilgis 660nm ir 8-12mw mažai matomas lazerio intensyvumas, suaktyvinti kraujo fiziologija dėl švitinimo požiūrio į nosies ertmę.

2. Built-in 8 stimuliacijos režimai universalus masažo pojūčius, įskaitant akupunktūra, insultas, masažas, medicininė, manipuliavimo, grandymo, svorio mažinimo ir imuninės sistemos reguliavimo, gali veiksmingai malšina skausmą ir nuovargį, skatina kraujotaką ir pagerinti raumenų darbui, ypač unikalus "imuninės reglamento" funkciją, kuri bus padidinti ir koordinuoti kūno atsparumas padėti savo organizmui įveikti išorės bakterijų, virusų ir kitų ligų sukėlėjų.

3. Didelis LCD spalvotas ekranas leidžia aiški ir tiesioginė peržiūra poveikis gydymo vadovas tiek metu, dieną ar naktį, net artimosios aplinkos, su lengva naudoti mygtuką, valdymo, nedvejodami perjungti režimus, nustatyti intensyvumo lygius ir galios on/išjungimo, pagal jūsų pageidavimus.

4.Puiki dovana jūsų šeimai ir draugams parodyti savo meilę ir rūpintis jų sveikata, ji gali pasiūlyti veiksmingą rinitas, nosies priežiūros ir atsipalaiduoti skausmas ir nuovargis paramos už visą savo kūną.

Specifikacijos

Medžiaga: ABS

Spalva: Balta

Maitinimo įtampa: DC 4.5 V

Išėjimo Srovė: 0-15mAh

Masažo Režimas: 8 Režimai(Akupunktūra, Insultas, Masažas, Medicininė, Manipuliavimo, Grandymo, Svorio Mažinimas, Imuninės Reglamentas)

Intensyvumo Lygiai: 8 Lygis

Dažnis: 1000Hz, 3000Hz

Laikmatis: 15 Minučių

Baterijos Tipas: Built-in 300mAh Li-ion Baterija

Maitinimas: USB Įkrovimas

Pagrindinio įrenginio Dydis: s leist. 134*64*20mm

Pastaba:

Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl vadovo matavimo ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš perkant.

Spalva tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų kompiuterio ekranų ir vaizdo parametrai.

Dėkojame už jūsų supratimą!

Pakuotė:

1* Skaitmeninis Terapijos Aparatas Prietaisas

10* Elektrodų Pagalvėlės (5 Poros)

2* Elektrodo Vielos (Parama 2 Vartotojai Vienu Metu)

1* USB Kabelis

1* Rinitas Lazerio Linija

laikmatis 15 minučių
Intensyvumo Lygiai 8 Lygiai
Naudoti Krūties
Gamybos Licencijos HL10314401
Maitinimo Šaltinis USB Įkrovimas
Prekės Pavadinimas Hailicare
Pagrindinio įrenginio dydis 134*64*20mm
Išėjimo Srovė 0-15mAh
Dažnis 1000Hz, 3000Hz
Elemento Tipas Žodžiu Ir Nasopharyngeal Priežiūra
spalva Balta
Medžiaga ABS

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai