Nauja Reduced price!
Vonios Vandens Maišytuvas 1/4

Vonios Vandens Maišytuvas 1/4" Cinko Lydinys, Virtuvės Maišytuvas Bakstelėkite "Chrome" Atvirkštinio Osmoso Geriamojo Vandens Filtras Vienu Rankena Kriauklė, Maišytuvas,

€5.32

-36%

€8.44

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: šepečiu "chrome" virtuvės maišytuvai, maišytuvas, atvirkštinio osmoso, stiklo orchidėja, atvirkštinio osmoso vandens, gėrimas maišytuvas, gurme virtuvės maišytuvai, bakstelėkite išvalyti vandens, poliruotas chromas virtuvės maišytuvai, stalviršio kriaukle, delta chrome " virtuvės maišytuvai.

1/4" Cinko Lydinys, Virtuvės Maišytuvas Bakstelėkite "Chrome" Atvirkštinio Osmoso RO Geriamojo Vandens Filtras

Aprašymas:

Tai yra aukštos kokybės maišytuvo čiaupo virtuvėje.Pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, tvirti ir patvarus.Elegantiškas spalvų ir subtilaus dizaino, kad tai puikus dekoro jūsų virtuvėje. 360° sukimosi dizaino žąsų kaklo maišytuvas.Tinka visiems pagal matuoklis, vandens filtravimo sistemos.

Savybės:

Pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, tvirti ir patvarus.Elegantiškas spalvų ir subtilaus dizaino, kad tai puikus dekoro jūsų virtuvėje. 360° sukimosi dizaino žąsų kaklo maišytuvas.Tinka visiems pagal matuoklis, vandens filtravimo sistemos.

Plačiai naudojamas įvairių rūšių gryno vandens, vandens filtrai, vandens valymo, vandens minkštikliai, vandens elektrolizės aparatas.

Specifikacija:

Būklė: nauja

Medžiagos: Cinko lydinys

Spalva: Sidabrinė

Aukštis: 28cm / 11.02 colių (Vidut.)

Pakuotė:

1 x Maišytuvas bakstelėkite 1 x Maišelis priedų paketą

Skelbimas:

Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl vadovo matavimo ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant.Prašome suprasti, kad spalvos gali egzistuoti chromatines aberacijas, nes įvairios paskirties nuotraukas.

Paviršiaus Apdorojimas cinko Lydinys
Karšto & Šalto Vandens No
Funkcija NĖRA
Rankenų Vienu Rankena
Prekės Pavadinimas Fdit
Stilius Vieno Savininko Vienos Skylės
Modelio Numeris Maišytuvas Bakstelėkite
Kilmės KN(Kilmės)
Svoris Pakuotėje <2kg
Maišytuvas Mount Vieną Skylę
Sertifikavimo NĖRA
Vožtuvas Pagrindinės Medžiagos Nerūdijančio Plieno
Diegimo Tipas Kabinoje Sumontuoti
Tipas Baseino Maišytuvai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai