Nauja Reduced price!
Automobilių Shift Pavarų Lazdą Rankinis Stabdis Gaiter Shift Įkrovos BMW 3 Serija E36 E46 M3 Automobilį Stiliaus Juodos Odos Įkrovos

Automobilių Shift Pavarų Lazdą Rankinis Stabdis Gaiter Shift Įkrovos BMW 3 Serija E36 E46 M3 Automobilį Stiliaus Juodos Odos Įkrovos

€2.54

-35%

€3.91

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: e46 m3, e30, bmw e46 interiour, pavarų rankena shift, "fiat" automobilis, perjungimo rankenėlės, x1, bmw pavarų perjungimo mygtukai, bmw e36, bmw e46 rankenėlę, bmw e46 pavarų rankena.

Automobilio Modelis: Tinka BMW 3 serija E36 (1991-1998) arba E46 (1999-2005), tik - nėra universalios

Spalva: juoda

Pavarų Dėžė: Mechaninė

Rankenėlę Mateial: Pu Odos

100% naujas prekės ženklas

Atkreipkite dėmesį: viršuje arba apačioje plastiko rėmai, porankiai, pagrindą supa, pavarų rankenėlė, į rankinio stabdžio rankena ir pan.NĖRA įtrauktos.

Pakuotės inclued:

1 x įrankių gaiter + 1 x rankinis stabdis gaiter

Yanwen Ekonomikos Oro Pašto neturi logistikos informacija.Jei jūs turite reikalavimai logistikos informacijos , Prašome pasirinko geriau laivybos būdų , Lrbeauty.lt Užsklanda Pristatymas , Lrbeauty.lt Stendas, Pristatymas , Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu ,Specialios Eilutės-YW.

Padaryti kenčia, kad mūsų shift knob yra tas pats, su savo prekių nuotraukos prieš perkant, jūs galite atsiųsti mums nuotraukas, tikrinimas taip pat. 1.Mes parduoti antrinėje rinkoje pakeitimas, ir tai ne OEM produkto. 2.Prašome patikrinti, nuotraukos, prieš pirkdami, įsitikinkite, kad mūsų produktas yra tas pats, su jūsų prekes , Kviečiame susisiekti su mumis, jei turite kokių nors problemų. 3. Yanwen Ekonomikos Oro Pašto neturi logistikos informacija.Prašome pasirinko geriau logistikos jei turite reikalavimai logistikos informacija. 4.Kuo daugiau perkate, tuo didesnę nuolaidą gausite.Sveiki atvykę į susisiekti su mumis dėl išsamesnės informacijos.

Metų Perjungimo rankenėlė BMW E36 E46
Elemento Aukštis 9cm
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ISO9000
Prekės Svoris 0.13kg
Elemento Plotis 29cm
Elemento Tipas Pavarų Perjungimo Apvadai
Medžiagos Tipas perjungimo rankenėlė bmw
Modelio Pavadinimas YH220
Elemento Ilgio 29cm

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai