Nauja Reduced price!
TELEYI Vyrų 2021 MTB Maillot Šortai, kombinezonai su ANTKRŪTINIAIS Dviračių Drabužių Rinkiniai tolygų nusidėvėjimą Dviračių Jersey Rinkiniai Vyrų Dviračių Triatlonas Drabužių Kostiumas

TELEYI Vyrų 2021 MTB Maillot Šortai, kombinezonai su ANTKRŪTINIAIS Dviračių Drabužių Rinkiniai tolygų nusidėvėjimą Dviračių Jersey Rinkiniai Vyrų Dviračių Triatlonas Drabužių Kostiumas

€17.90

-39%

€29.83

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: custom triatlonas, dviračių suknelė rmellos, skinsuit, sporto žmogus rinkinys, vėjo dviračių suknelė, vyrams tracksuit, paleisti dėvėti, dviračių suknelė karšto, bianchi suknelė dviračiu, custom triatlonas kostiumas.

Daugiau kitų elementų parduotuvė

Sveiki, mieli draugai.Dėkojame, kad lankotės mūsų parduotuvėje.Mes turime visus stilius pro cycling drabužių/dviračių akiniai/dviračių šalmas.Jei jūs negalite rasti tai, ką norite matyti mūsų parduotuvėje, prašome susisiekti su mumis.

Taip pat galite maišyti dydžio, kaip Džersio XL ir Kelnės XXL , tiesiog palikite mums žinutę jūsų užsakymą.

Didmeninė ir Drop laivyba yra ir palankiai įvertino 1,didmeninė,mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik trumpą laiką atvykti. 2,drop laivyba,mes galime išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 3,Mes laivas kasdien, išskyrus sekmadienį,Mes išsiųsti per dvi dienas po to, kai jūsų atlikti mokėjimą ir užpildykite sekimo numerį, 4 dienų.Ką turėčiau daryti, jei aš ne gauti šią prekę? Prašome susisiekti su mumis pirmą, mes bus stebėti savo elementą.jei jūs negalite gauti tai, mes galime padaryti, grąžinti visą arba vėl.

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga poliesteris lycra
Užtrauktuko Ilgis Pilnas
Rankovės Dydis trumpas rankovės
Lytis VYRAI
Prekės Pavadinimas TELEYI
Dviračių Jersey Mygtukai Stilius GELIS Kvėpuojantis Padas
Tipas 1 Dviračių jersey Drabužių Nuoma, Dviračių Drabužius Lauko Sporto Apranga
Pardavimo Metodai Gamyklos Tiesioginio Pardavimo
Tipas 2 Kalnų Dviračių Lenktynių Dviračiu, MTB Dviračių Kostiumas Rinkinys
Tipas Jersey Rinkiniai
Modelio Numeris Pro Komandos Mallot Ciclismo
Kelnės Medžiaga 80% Poliesterio ir 20% Ruožas & Spandex
3 tipas Pro Komandos Jojimo Vienodi, Maillot Ciclismo kelionėse
Sezonas Vasaros
Megztiniai Medžiaga 100% Poliesteris

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai