Nauja Reduced price!
T Lizdas Pressboard Apkabos, Komplektas, Medienos Apdirbimo Mitra Kelio Slankiklį Dailidžių Blokuoti Apkabos Padėties Nustatymo Ribotuvas Mitra Clip Prietaisas

T Lizdas Pressboard Apkabos, Komplektas, Medienos Apdirbimo Mitra Kelio Slankiklį Dailidžių Blokuoti Apkabos Padėties Nustatymo Ribotuvas Mitra Clip Prietaisas

€4.54

-39%

€7.56

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: blokuoti statyti, aliuminio t stebėti, dailidžių įrankių laikikliai, aliuminio t stebėti, mitra barai, mitra slankiklį, makita mitra dėžutę, lankas pamačiau, lieti mitra kelio, kampas mitra indikatorius.

Specifikacija:

B randas naujas

Medžiaga: Aliuminio lydinys

Paviršiaus Apdorojimas: Anoduoto

Matmenys(apytiksl.):

Varžtas: M8*100mm

Rankena: 30mm

Stumdomas bloko: 25mm x 25mm

Naudojimas: Jis padeda stalių apkabos, įvairiose situacijose, įskaitant mitra, rabbet, kilpos, plataus kampo, ir smailų kampą.

Šių protingas mažai gnybtų blokai skiriasi nuo tradicinių tie vienas labai svarbus būdas - apskrito paviršiaus įtempimo leidžia jėga turi būti taikomi bet kokiu kampu, ir su dideliu tikslumu.

Kad universalumas reiškia, kad jūs galite atsisveikinti su šių užstatyti krūvos mitra blokus, kurie yra geri tik konkrečių kampų.

Be to, kaip elgtis praktiškai bet mitra, šie lengvai apkabos, gerai žinoma sunku sąnarių, pvz., skara sąnarių, bevels ir sudurti ir tenon sąnarių kai tenon driekiasi per sudurti.

Jie taip pat puikiai tinka tvirtinimo paprasta devyniasdešimt laipsnio sąnarių didelių mazgai, kai jūs neturite apkabos, kad tai pakankamai ilgai.Tai paprastas įrankis su komunalinių riboja tik jūsų vaizduotė.

Šis universalus aliuminio lydinio gnybtų blokai gali būti naudojami siekiant padėti stalių apkabos, įvairių sąnarių bendras medienos apdirbimo ir statybos.

Pakuotė:

1 x Universalus Tvirtinimo Blokų, Apkabos, Nustatyti, ar 1 x Slankiklį

N pastaba:

Prašome leisti nedidelius klaida dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Mokėjimo

Kilmės KN(Kilmės)
Dydis as show in picture
Prekės Pavadinimas fengsen
Pakuotė Kita
Prašymas Medžio Apdirbimo Įrankis
Modelio Numeris Tvirtinimo Blokai
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo
Tipas Medienos Apdirbimo Apkabos

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai