Nauja Reduced price!
300mL Ausų Valymo, Drėkinimo Rinkinys Ausų Vaško Šalinimo Įrankis Vandens Skalbimo Švirkštu Išspausti Lemputė Ausų Valiklį, Suaugusiems, Vaikams, ausų sierą

300mL Ausų Valymo, Drėkinimo Rinkinys Ausų Vaško Šalinimo Įrankis Vandens Skalbimo Švirkštu Išspausti Lemputė Ausų Valiklį, Suaugusiems, Vaikams, ausų sierą

€10.71

-21%

€13.73

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: cleaner ausies, valyti ausies, bebird, plunksnų ausų valymo rinkinys, mi ear cleaner, pilotas žiedas, cleaner ausų sierą, Ausies Švirkštų, ausų vaško valiklis priemonė, žalia ausų valymas.

Ausų Vaško Valiklis Švirkštų Šalinimo Rinkinys Skalbimo Švaresnis Išspausti Ausies Priežiūros Su 5 Patarimai

Pavadinimas: Ausų Vaško Plovimo Rinkinys

Spalva: KAIP nuotraukose parodyta

Medžiaga: Plastikas

Buteliuko Talpa: 300ml

Savybės:

●Profesinės

Pačią ausų vaško šalinimo įrankis, kaip ir tuos, kuriais naudojasi gydytojai, jūs galite lengvai pašalinti ausų vaško didėjimas namuose, tikrai taupyti savo pinigus ir laiką dėl medicinos aplankyti.Saugus ir Draugiškas Aplinkai.Tarnavimo laikas gali būti iki penkerių metų.

●Greitai Ir Lengvai

Tai ausų vaško šalinimo rinkinį, yra greitas, efektyvus gydymas, ausų vaško perteklių didėjimas.Užpildykite buteliuką su tirpalu, Tvist dėl vienkartinių patarimas, Naudokite sukelti rankena purškimo tirpalo į ausies kanalą.Taip Paprasta.

●Standartas

Talpa ear cleaner tirpalo buteliuke yra 10.6 Oz, tai yra labiausiai tinkamą dydį laikyti rankoje.Darbo sąlyga 32-122℉(0-50℃).Rekomenduoju užpildyti 1/5 butelio BIRŽOS HYDROGENsperoxide, ir skaičius 4/5, domina keitimas su labai šiltu vandeniu.

●Baigti Ausies Plovimo Sistema

Mūsų ausų sierą šalinimo rinkinys ateina su 1 x Ausies Valytuvų bakeliai, 1× praustuvas, 1× Gumos Lemputė, 1 X Trumpą Įpurškimo Vadovas, 1 X Ilga Žarna Įpurškimo Galvos, 5× Vienkartiniai Patarimas, 1× Vartotojo Instrukcija.

Pakuotė:

1 x Ausies Valytuvų bakeliai

1 x apsiplovimo

1 x Gumos Lemputė

1 x Trumpą Įpurškimo Vadovas

1 x Ilga Žarna Įpurškimo Vadovas

5 x Vienkartiniai antgaliai

1 x Vartotojo Vadovas

Pastabos:

1.Rankinis matavimo, prašome leisti 1 ~ 2 cm klaidų,ačiū.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.Prašome suprasti, ačiū!

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Medžiaga Kita
Dydis other
Modelio Numeris Kita
Prekės Pavadinimas kifit
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai