Nauja Reduced price!
Mini Electric Masažas Pistoletas Nešiojamas USB Įkrovimo Nešiojamą Massager Kūno, Kaklo, Nugaros Vibratorius Mušamieji Masažas Gun Vyras, Moteris

Mini Electric Masažas Pistoletas Nešiojamas USB Įkrovimo Nešiojamą Massager Kūno, Kaklo, Nugaros Vibratorius Mušamieji Masažas Gun Vyras, Moteris

€33.33

-49%

€65.36

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: dildo, ragų masažas, stiprintuvas e masažas ginklą, at24c256, asmens massager elektros, masažo ginklą, pistoletas profesionalus masažas, pistoletas žaislas, pro mini gun, vyrai įstaiga pastate.

Apie Produktus

1. Įskaitant 4 skirtingas masažo vadovas, posėdis įvairių paklausa. 2. Veiksmingai mažina raumenų sustingimą ir gerklės skausmas, padidėja kraujo cirkuliacija. 3. 4-greičio reguliavimas, galite pasirinkti, kad jums tinka. 4. 2400mAh didelės talpos ličio baterijos, 2 val. stovėti. 5. Tinka atsigavimui po sporto nuovargis, reabilitacija po sportinių traumų, skausmo metu gimdymas laikotarpį operacijos, taip pat mažina uždegimo reakciją.

Pakavimo Sąrašas:

1*masažas ginklą 4*galvos masažas 1*typeC Įkrovimo Linija 1*Pakavimo Dėžutė

Apie Dropshipping:

1.Priimti Dropshipping, o mes jums nereikia įdėti jokių sąskaitų, QR kodų, akcijos atliekų vežimo, Todėl Nereikia nerimauti, Tiesiog jį įsigyti, mes padarysime viską gerai jums . 2.Mes esame užtikrinti kiekvieno prietaiso būti išbandyta griežtai prieš išvežti, TODĖL visus produktus galima garantuoti 100% aukštos kokybės prieš išsiųstas.Ačiū jums labai!!!

Mini pocket fascial ginklą

Tai ne tik fascial ginklą, kad jūs negalite įdėti jį žemyn,, bet taip pat massager, kad jūs nešiotis su savimi.

Mažas dydis ir galingas, funkcija

1.0.4 KG:svorio du "iPhone" telefonus 2.

Profesinės massager

Švirkšti energiją naujos kartos problemas

Paminklas ranka daro tinkamumo gauti du kartus rezultatą su puse pastangų

1.Lėtai, raumenų sąstingis ir skausmingumas 2.Stiprinti kraujo apytaką 3.Gerinti sveikatos minkštųjų audinių 4.Didinti judesių amplitudę

Pageidautina Sakė Ranka Verta Turėti

Lengvas kūnas yra tik dydis, palmių, ir kad maža mergaitė būtų galima lengvai valdyti viena ranka.Mūsų prioritetas yra, kad ji šviesos ir šviesos.

Svoris palyginimas

Tai tik lygiavertį svorį, du mobiliojo ryšio telefonai, apie 0.4 kg

Ji yra labai kaprizingas jį nešiotis maišelį, po to, naudojant jį

Po to, naudojant jį, padėkite jį į mažą maišelį, ir pašalinti nereikalingą varginantis, todėl, kad masažas gali būti atsipalaidavęs ir tikrai integruoti į savo gyvenimą.

3 poveikis

1.Sumažinti kreatino po treniruotės 2.Išvengti skausmo po treniruotės 3.pubococcygeus muscle slaugos

Mokestis kūno visą dieną

Be gydymo ir poilsiui, ji taip pat gali būti lengvai valdoma, atpalaiduojantis sprando raumenų formuojant kūno hugging.Jis tinka, nugaros skausmo, kurį sukelia sėdimas pareigas ir pan.Jis gali pasirinkti žemos kokybės masažo pabusti raumens gyvybingumą.

7,5 mm masažas insulto tiesioginio užpuolimo raumenų giliai

Protingas masažo eiga gali būti arti raumenų masažas ir insulto giliuosius raumenis didesnė nei 7,5 mm poreikius profesionaliai ir protingai naudoti

Anti-dulkių medžiagą be atidarymo skyles

Visos mašinos priima aliuminio lydinio kėbulas, iš viso-uždara valstybė,aliuminio lydinio medžiaga pasižymi gera šilumos sklaida, nėra šilumos, be šilumos išsklaidymo skyles

Tiesioginis apmokestinimas su tipas-C sąsaja ir mobiliojo telefono įkroviklis

Maitinimo galima papildyti bet kuriuo metu ir bet kurioje vietoje, ir įkrovimas lobis, taip pat gali būti naudojama įkrauti daugiau lanksčiai ir patogiai.

Mažas kūnas ir didelės energijos

1.Brushless užsakymą variklis, nuolatinės galios. 2.Mažas paveikslas, didelio sukimo momentą, šis momentas yra iki 5 kg/cm, protingas reguliavimas variklio galia didelės galios, stiprus ir stabilus energijos, atmetė šokas.

45dB šnabždesys, ne triukšmingų jokių problemų, mėgautis ir atsipalaiduoti

Specialiai pritaikytas DC brushless variklis yra priimtas, ir triukšmas veikimo metu yra apie tūris normalus pokalbis asmuo, kuris gali būti iš esmės ignoravo.

60 dienų ilgas baterijos veikimo laikas, nuolat lydi juosmens remti iki galo

Galingas paramos 60 W high-power variklis, su 2000mAh didelės talpos baterija, masažas yra 10min per diena,ir jis gali būti naudojamas nuolat 60 dienų nuo pirmos pavaros režimą.

AI smart chip vidaus ir išorės remontas

Mikrokompiuterių chip kontrolė, švelnus greičio keisti, atsisakyti karton automatinis suvokimas, masažo stiprumas, bomba savo riebalų, ir apsaugoti kiekvieną raumenų sluoksnis.

Visuotinis atsakas į keturių lygių stiprumo

Ar ji atpalaiduoja raumenis po fizinio krūvio, arba kasdien kūno masažas, galite rasti amplitudė, kad jums tinka.

Masažo vadovas, ne melas nekilnojamojo vaidmenį

1.Per daug masažas vadovai iš tikrųjų yra nenaudingas.Tik standartinius masažo galvutės turi savo vaidmenį.Kiekvienas vadovas atlieka svarbų vaidmenį. 2.Kūginę vadovas:Tinka poveikį giliųjų audinių dienovidinių, sąnarių 3.plokščiu:Stiprus masažas stiprumo patirtis patogus touch 4.U-formos galvutės:Tinka masažas kaklo, stuburo, Achilo sausgyslės 5.Kamuolį Galva:Stipri, masažo stiprumas, jaustis patogiai 6.Taikymo atvejais:Tinka įvairių žmonių, kartų poreikius

Produktų Ekranas

Produkto Išsamiai

1.Patogiai jaustis, smūgio absorbcija, patogi rankena 2.Vienas pelės mygtuku Spustelėkite dizaino-raktą užbaigti visus kontrolė 3.Belaidžio ir patogu, bet kuriuo metu, masažas poilsis 4.Patogus ir rankų linijos,Ateina su nemokama virvelės

Produkto Parametrai

1.Produkto Pavadinimas: fascial ginklą 2.Produkto Svoris: 0.4 kg 3.Baterijos talpa: 2000mAh 4.Vardinė Įtampa: 8.4 V 5.Stiprybės bakstelėkite pozicija:4-pavarų reguliavimas 6.Įkrovimo Sąsaja: USB 7.Faktinis storis-6mm

Apie siuntos

1.Užsakymai tvarkomi laiku po apmokėjimo, yra patikrintas. 2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą. 3.Jei jums nėra gavę siuntą, per 40 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Kompozicinės Medžiagos
Dydis Multi Size SML
Prekės Pavadinimas BENIFYO
Modelio Numeris SK-328
Prašymas Įstaiga
Elemento Tipas Masažas & Poilsiui

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai