Nauja Reduced price!
Nemokamas Pristatymas Corona R6FA-SB 2.4 Ghz 6ch FASST Suderinama S. AUTOBUSŲ Imtuvas Futaba 8FG 10CG 12FG 14SG 16SZ 18MZ 32MZ

Nemokamas Pristatymas Corona R6FA-SB 2.4 Ghz 6ch FASST Suderinama S. AUTOBUSŲ Imtuvas Futaba 8FG 10CG 12FG 14SG 16SZ 18MZ 32MZ

€19.83

-4%

€20.87

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: receptorių cooltech, t8fg, 14sg futaba, radiomaster t16s siųstuvas, t14sg, mers autobusų žaislas, futaba universalus imtuvas, futaba servo, 4px futaba, futaba.

Corona R6FA-SB 2.4 Ghz 6ch FASST Suderinama S. AUTOBUSŲ Imtuvas

R6FA S. AUTOBUSŲ

Suderinamumas:

CORONA 2.4 GHz Plėstinio Spektro FASST Suderinama Imtuvas skirtas naudoti su FUTABA FASST 2.4 GHz siųstuvų, pvz., 3PM,3PKS,3VCS,3GR,4PK (- AI),TM7, TM8, TM10, TM14 ar T6EX-2.4 G, 7C-2.4 G, 8FG, 10CG, 12FG.R4FA-SB ir R6FA-SB imtuvai tiekimo naudinga režimą vartotojas.Pirma tiek R4FA-SB ir R6FA-SB paramos FUTABA FASST ne tik oro sistema, bet taip pat paviršiaus sistema.Antra R4FA-SB paramos 7-kanalai nuolat PPM(ir teigiamos, ir neigiamos) produkcija ,RSSI produkcija ir S. AUTOBUSŲ produkcija, R6FA-SB paramą 6 kanalų didelės spartos PPM(HS) režimu optimizuoti sraigtasparnis greitai reaguoti kontrolės ir S. AUTOBUSŲ produkcija.

Pagal S. AUTOBUSŲ išvesties režimu, tiek R4FA-SB ir R6FA-SB tiekimo 12 proporcingas kanalus ir 2 DG kanalai.Tai reiškia, kad R4FA-SB arba R6FA-SB tapti 14-kanalų imtuvas kada S. AUTOBUSŲ produkcija.

Techniniai duomenys:

Darbinė Srovė: 50mA max

Darbinė Įtampa: 3.6 ~10V

Latency: R4FA-SB aprašymas

14mS nepriklausomų 4 kanalų galia ir S. AUTOBUSŲ išėjimo @ FASST multi-channel režimas

21mS Nuolat PPM galia ir RSSI išėjimo@ FASST multi-channel režimas

16mS nepriklausomų 4 kanalų galia ir S. AUTOBUSŲ išėjimo @ FASST 7ch režimas

24mS Nuolat PPM galia ir RSSI išėjimo@ FASST 7ch režimas

14mS nepriklausomų 3 kanalų išėjimo@ FASST paviršiaus sistema C1 KODAS režimas

R6FA-SB aprašymas

7mS nepriklausomų 6 kanalų (HS)produkcija@ FASST multi-channel režimas

14mS nepriklausomų 7 kanalai (LS)produkcija ir S. AUTOBUSŲ išėjimo @ FASST multi-channel režimas

8ms nepriklausomų 6 kanalų (HS)produkcija@ FASST 7ch režimas

16mS nepriklausomų 7 kanalai (LS)produkcija ir S. AUTOBUSŲ išėjimo @ FASST 7ch režimas

14ms nepriklausomų 3 kanalų išėjimo@ FASST paviršiaus sistema C1 KODAS režimas

Jautrumas: apie -100dBm

Veikimo temperatūra:

-10~80 degC

Setup:

Pririšimo procedūra:

• Įjunkite FASST siųstuvas

• Prijunkite akumuliatoriaus į imtuvą, o paspaudus gavėjo F/S mygtukas.

• Dviejų spalvų LED nuolat keliaus per šiuos:

o Raudona LED šviesa (paieška radijo signalą)

o Žalia kontrolinė lemputė (įgijo radijo signalas)

o Raudonas LED off (jungiasi gerai)

o Žalia kontrolinė lemputė 10 kartus (ID parduotuvėje atmintis)

o Žalia LED žibintai kieta (paprastai operacija)

Pastaba: FASST paviršiaus sistema šiek tiek daugiau laiko užbaigti pririšimo procedūra.

Gedimų nustatymas:

Yra du būdai, kaip nustatyti Saugia nustatymas CORONA 2.4 GHz Plėstinio Spektro FASST Suderinama Imtuvas;

1. TX-saugia funkcija: Šis metodas yra nustatyti saugia dėl FASST siųstuvas ir turi prioritetą (veikia 3 kanalas tik pagal FASST 7ch režimu arba kelis kanalus pagal FASST multi-channel režimas) o imtuvas dirba, kaip FUTABA imtuvai( tik FASST oro sistema).

2. RX-saugia funkcija: Įjunkite FASST siųstuvas ir įjunkite CORONA 2.4 GHz Plėstinio Spektro Imtuvu visus lazdos, ir persijungia į kur duoti valdymo įvesties norite, jei imtuvas praranda signalas ir Paspauskite F/S mygtukas žemyn maždaug 5 - 6 sekundes, o Žalia LED šviesos kieta (Rx normalus veikimas), tada atleiskite mygtuką.Pamatysite šviesos DIODAS mirksi maždaug 4 - 5 sekundes. (Pastaba: Raudona LED pradės MIRKSĖTI didelės spartos nurodyti RX-saugia yra įjungtas ARBA "FLASH" mažo greičio nurodyti RX-saugia yra išjungtas).Jei jūs paspauskite F/S mygtukas antrą kartą, o Raudoni LED mirksi, imtuvas keičia RX-saugia statusas (on / off),tada LED grįš į Ekologiškas kietojo dar kartą.Jei jums nėra paspauskite F/S mygtukas .Nieko, bus pakeistas ir LED grįš į Ekologiškas kietojo dar kartą.Jei norite nutraukti RX-saugia funkcija (ne tiesiog jį išjungti), jūs galite tai padaryti privalomas imtuvas dar kartą.Po privalomos veiklos imtuvas bus atgal į gamyklos parametrus be jokių saugia funkcija.

Pastaba: Jei jūs neturite nustatyti saugia aplinka, imtuvas, atliks visus kontrolės paskutinio komanda gavo prieš signalas buvo prarasta.Kai RX-saugia yra įjungtas, imtuvas pradės RX-saugia parametrai po prarasti signalo per 1 sekundę, imtuvas surengs paskutinį gavo pozicijas, kol saugia perima.Kai RX-saugia ir TX-saugia funkcija, abu yra įjungtas, imtuvas bus naudoti TX-saugia komandą.

Mes labai rekomenduojame jums nustatyti saugia funkcija, o plaukioja savo modelius.Pavyzdys, naudingas Saugia nustatymas būtų uždaryti modelio sklendės, taip, kad jis negali skristi ar išvyti nekontroliuojamas.

Išvesties režimas(tik FASST oro sistema ):

Išjungti siųstuvą, prijungti, kad baterija imtuvas, pamatysite Raudona LED šviesa, mirksintis.RAUDONAS LED blykste, didelis greitis nurodyti imtuvas yra specialios išvesties režimu ARBA Mažo greičio nurodyti imtuvas yra (LS) mažo greičio PPM normalus išėjimo režimą, paspauskite F/S mygtukas 5-6 sekundes, kol dega Žalia lemputė išjungta (Rx signalo paieška statusą), tada atleiskite mygtuką.Pamatysite Žalias šviesos DIODAS mirksi maždaug 4 - 5 sekundes. (Pastaba: Žalia lemputė pradės MIRKSĖTI greitųjų pagal specialų režimą ARBA "FLASH" mažas greitis įprastomis išėjimo režimas).Jei jūs paspauskite F/S mygtukas antrą kartą, kol Žalia lemputė mirksi, imtuvas keičia išėjimo režimas būsenos (specialusis/normal), jei ne paspauskite F/S mygtukas.Išėjimo režimas negali būti pakeistas ir šviesos DIODAS pradės mirksėti jos pradinis greitis.

Pastaba: Išvesties režimu funkcijos yra aprašytos žemiau pateiktą formą,

Techniniai parametrai Vertė-2
Nuotolinio Valdymo Periferiniai Įrenginiai/Įrenginių Imtuvai
Dydis 45x25X15MM
RC Dalys ir Acc Imtuvai
Modelio Numeris R6FA-SB
Medžiaga Kompozicinės Medžiagos
Prekės Pavadinimas SPARKHOBBY
Naudoti Transporto Priemonės Ir Nuotolinio Valdymo Žaislai
Įrankis Prekes Surinkti klasė
Transporto Priemonės Tipas Lėktuvai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai