Nauja Reduced price!
Twizted su gudrybė kortelės Eric Jones / close-up gatvės kortelės triukui / didmeninė Nemokamas pristatymas

Twizted su gudrybė kortelės Eric Jones / close-up gatvės kortelės triukui / didmeninė Nemokamas pristatymas

€8.57

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: magija, valdybos triukui, ellusionist magija, tomas akmens, dvd triukui, magija scenos, triukui sansmind, popierinis maišelis apgauti, keistai magija, gaisro rinkinys magic.

packdge įskaitant gudrybė kortelės ir instrukcijos, DVD (kortelės, piniginė ne įeina)

APRAŠYMAS

Eric ' s imtis sukimo tūzai.Keturi yra naudojamos kortelės, vienu metu korteles ruožtu atspaudu į viršų vis labiau vizualiai, ir įspūdingas būdais.Įprastas yra modulinė ta prasme, kad Erikas yra keletas būdų, kaip tai daryti poveikį supa, ir kiekvienas apreiškimo galima sukeisti su kitais, kad atitiktų stiliaus atlikėjas.

Eclipse - mažiausiai reiklus, tačiau labiausiai vizualinį poveikį DVD!Dvi kortelės yra įrodyta, priekiniai ir atgal, ir be jokių apima ne visus, vieną iš kortelių, matomai atsisuka veidu žemyn, ir tada iškart pasuka veidu į viršų dar kartą, o auklėti žiūrovą apie užtemimas.

Twizted Žiogas - VERTA KAINOS DVD - Eric bendradarbiauja su požemine magas Rahat pareikšti jums savo versiją, Paul Harris " Grasshopper poveikį.LAISVAI pasirinkta kortelėje yra atvirai, esantis tarp dviejų atversta teisme korteles ir atidėtos.Kiti du teismo kortelės bus rodomas priekiniai ir atgal ir nustatyti.Pasirinkta kortelėje MATOMAI dingsta nuo tarp dviejų sumuštinių korteles, ir yra nustatyta, tarp antro kortelių rinkinys.

Sumuštinis Su Twizt - Featuring Passless Pass - Eric moko labai lengva atlikti tvarkymo klasikinis sandwich sklypas, kuriame du teismo korteles matomai sandwich laisvai pasirinkta kortelėje, be kada nors ateina šalia pak.Jums tik reikia sugebėti kontroliuoti kortelės viršuje.Negali praeiti ar sidesteal?Jokių problemų.Eric moko naują perkelti vadinamas Passless Praeiti, kad bus pakeisti magai kontrolės korteles.

Ekstremalių Twizt - A veidu žemyn kortelės yra atvirai, esantis tarp dviejų kitų veidu žemyn kortelės.Kortelės matomai virsta atversta du kartus, ir korteles atgal net keičia spalvą į šį kampas įrodymas perdavimų Paul Harris " Keista Tvist.

Visą reikiamą kortelės sąlyga.

Įspėjimas Twizted
Svoris (lbs)
Prekės Pavadinimas Hexahedron Magija
Medžiaga Popierius
Tipas KORTELĖS
Kategorijų
Produkto kodas
Amžius Suaugusieji
Modelio Numeris Twizted
kilmės vieta Kinija (Žemyninė)
Lytis Unisex
Savybės Lengva Padaryti
Veiklos Formos Street Magic
Dydis One Size
Matmenys

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai