Nauja Reduced price!
Gėlės, Drobė Meno, Plakato Šiaurės Plakatai Ir Spausdina Pink Peony Menas Spausdinti Skandinavijos Sienos Nuotraukas Kambarį Apdaila

Gėlės, Drobė Meno, Plakato Šiaurės Plakatai Ir Spausdina Pink Peony Menas Spausdinti Skandinavijos Sienos Nuotraukas Kambarį Apdaila

€2.12

-47%

€4.07

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: plakatas skandinavijos, ryškių gėlių menas, juoda bijūnas plakatas, dekoro skandinaviško stiliaus, skandinavijos meno spausdinimas, dekoro kawaii kambarys, ghibli plakatas rožinė, canva plakatas, želatina gėlių menas, skandinavijos meno spausdinti laimingas.

Pastaba:

1. Be Rėmelio ,plakatas neturi sienų.Plakatas su rėmu paveikslėlyje yra naudojamas tik kaip monitorius poveikį.Jei jums reikia pridėti sienos dydį.prašome susisiekti su mumis prieš pateikdami užsakymą.

2.Spalvos gali šiek tiek skirtis, nes kompiuterio ekrano nustatymų ar būklės, savo mobiliuoju.Tikimės, kad jūs galite suprasti.

3.Dydis matuojamas rankiniu būdu.Leistinas nuokrypis yra 2 mm.Šias nuotraukas be papildomų balta briauna,jei reikia,prašome susisiekti su mumis prieš jūsų užsakymą.

Stilius Modernus
Rėmas No
Drobė Spaudiniai Plakatai Ir Spausdina
Tipas Drobė Spaudiniai
Technics Purškiamojo Dažymo
Paveikslai, sienų tapyba plakatas, tapyba
Forma Vieną
Formos Vertikalus Stačiakampis
anotacija plakatas laminas decorativas sumalti cuadros
Rėmelio režimu Neįrėminti
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Drobė
Vidutinis Vandeniui Atsparus Rašalas
Dalykai Natiurmortas
Modelio Numeris QY007
Paramos Bazės Drobė
Originalus No

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai