Nauja Reduced price!
Lengvas, GREITAS Taktinis Šalmas Lauko Medžioklės Šaudymo Sporto Apsauginiai Šalmai Kariuomenės Karinių Airsoft CS Wargame Šalmas

Lengvas, GREITAS Taktinis Šalmas Lauko Medžioklės Šaudymo Sporto Apsauginiai Šalmai Kariuomenės Karinių Airsoft CS Wargame Šalmas

€20.59

-44%

€37.43

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: airsoft taktinis šalmas žalia, airsoft už šalmas, šalmas taktika, šalmas militari, airsoft visą šalmas, airsoft šalmas kaukė, airsoft taktinis vyrų šalmas, airsoft taktinis šalmas skaitmeninis, greitas šalmo, padengti šalmas.

Lengvas, GREITAS Taktinis Šalmas Lauko Medžioklės Šaudymo Sporto Apsauginiai Šalmai Kariuomenės Karinių Airsoft CS Wargame Šalmas

Pavadinimas:Taktinis Kovos Šalmas

Serija: Ateities Puolimą " Shell Technologija Šalmo

Spalva:

Kietosios Spalvos: Juoda, OT, Smėlio, Pilka;

Maskuojanti Spalva: Multicam(CP), ACU, A-tacs(AT), A-tacs FG(FG), D-Dykuma(DD), D-Miško(DW), Nomad(NE), Highlander(HI), Mandragora(MA), "Taifūnas" (TY).

Dydis:27,5*25*18cm (Rankinis matavimo paklaidos yra)

Medžiaga:pagrindinė medžiaga, geležinkelių medžiagos ir reikmenys, medžiaga-ABS plastikas; pagrindinė medžiaga, iš pagalvėlė yra ekologiškas, EVA.

Grynasis Svoris:Apie 0.65 kg

Taikoma Žmonės:vyrai ir moterys

Taikoma Scence:Taktinis reikia, Lauko, Kasdien, laisvalaikio, Namų pramogos

Vadovas Apskritimo ilgis:Tinka galvos perimetras tarp 54 ir 62 cm

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) pirkėjas yra atsakingas už bet kokio mokesčio ar muito apmokestinti savo šalyje.

3) Jei turite bet kokius specialius reikalavimus, apie jūsų užsakymą, prašome susisiekti su mumis prieš mokėjimą, ar mes bus naudoti numatytąjį paketai.

1) Mes teikiame įvairių vežimo paslaugų dėl įvairių prašymą, kaip laikytis: Kinija paštu, oro paštu, Lrbeauty.lt Pristatymas, Epacket, EMS, FEDEX / DHL / UPS / TNT / RINKLIAVOS, 2) Mes laivas, 6 dienas per savaitę, išskyrus šeštadienį ir švenčių dienomis. 3) Po to, kai mes išsiųsti jį mes suteiksime sekimo numerį atgal jums.

4) Mes tikimės, kad atvykimo jūsų prekė laiku,bet kadangi tai yra tarptautinė pristatymo,laivybos laikas labai priklauso nuo kurjerių bendrovių ir vietos muitai.

1) Jei prekę gavote yra nepriimtinai sugedęs, neveikia, ar iš užsakymo, prašome mums apie tai pranešti kaip galima greičiau.

2) Mes siūlome nemokamai pakeisti arba grąžinti visą jums, jei produktas turi kokybės problemų.

3) pažadame siųsti jums aukštos kokybės prekės su dideliu apsaugos sklypas.Bet tai yra ilgas kelionės į pareikšta, anythingwill metu vyko pristatymas.Jei turite kokių nors problemų, apie savo prekes, kreipkitės į mus ne pirmą kartą, mes willdo mūsų geriausiai išspręsti problemą.Ačiū!

Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus!Prašome suteikti man penkias žvaigždutes atsiliepimų.Jei kyla kokių nors problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes padarysime viską, kad išspręsti jūsų problemą.

Sportas Kita
Prekės Pavadinimas taktinis šalmas
Šalmo spalvas juoda/žalia/acu/multicam/mėn 14 spalvų
Fotografavimo šalmas Pusė padengta Airsoft wargame šalmai
Taikoma Žmonių Unisex
Stilius Pusė padengta
Amžius >14 Metų
Pakuotės Turinys 1*taktinis šalmas
taktinis šalmas Kariuomenės kovinio šaudymo apsaugos šalmas
Sportas Šalmas Karinės airsoft dažasvydis CS šalmas
Galvos Apimtis 54 ir 62 cm
Sezonas Universalus
Medžiaga ABS plastikas+EVA padas
Šalmo Dydis 27.5*25*18cm

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai