Nauja Reduced price!
Rankų dezinfekavimo priemonės raktų pakabukas, Topcent 4-gabalas mažų tuščias kelionės butelį, kuris gali būti užpildytas su muilu, losjonu ir skysčių-30 ml

Rankų dezinfekavimo priemonės raktų pakabukas, Topcent 4-gabalas mažų tuščias kelionės butelį, kuris gali būti užpildytas su muilu, losjonu ir skysčių-30 ml

€2.59

-28%

€3.64

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: 150 ml buteliukas, 30 ml bambuko butelis, 30 ml milteliai buteliai, 30 ml buteliukas 50, 30 ml botas, riebalai 30 ml buteliukas, 10 ml gėrimo butelis, 830 ml butelis, 0 5 ml buteliukas, 30 ml buteliukas aukso.

Rankų dezinfekavimo priemonės raktų pakabukas, Topcent 4-gabalas mažų tuščias kelionės butelį, kuris gali būti užpildytas su muilu, losjonu ir skysčių-30 ml moliusko geldele butelis, daugkartinio naudojimo buteliukas su raktų pakabukas

Kulka Taškų: 1、Aukštos Kokybės: medžiagos pultelio laikiklis aukštos kokybės neopreno.Unikalaus dizaino, suteikia tiek stiliaus ir funkcija.Kiekvienas vežėjas apima tuščią, daugkartinio 1 uncijos butelį.

2、Lengva Atlikti: Jūs galite įdėti butelį į mūsų key chain turėtojas ir lengvai prisijungti prie kuprinės, vežimėliais, sportiniai krepšiai, raktų pakabukai ir dar daugiau!

3、lengvas: Lengva nešiotis kelionės kosmetika, mažų kasdienio būtinumo į mažas pakuotes, labai tinka įvairios kosmetikos priemonės, tokias kaip šampūnai, rankų muilas, rankų darbo muilas ir kitos vonios reikmenys.

4、Patvari Medžiaga-keychain turėtojas yra pagamintas iš neopreno, o daugkartinio naudojimo flip-top butelis pagamintas iš aukštos kokybės PET medžiaga, sklandžiai liesti, tvirtas ir patvarus, nėra lengva išnyks ir pertrauka, ir gali jums tarnauti ilgą laiką.

5、komplektą Sudaro: 4 įvairių unikalių keychain laikikliai, 4 keychains ir 4 tuščias daugkartinio naudojimo 1-uncija moliusko geldele butelių.Pastaba: butelis yra tuščias ir neturi būti skystas.

Tuščias Kelionės Butelis Nustatyti Daugkartiniai Konteineriai, Muilas, Losjonas

Specifikacija:

Pavadinimas: Rankų dezinfekavimo priemonės Butelio Laikiklį (didelių kvadratinių keychain)

Medžiaga: nardymas Neopreno medžiaga

Matmenys(apytiksl.): 6*10cm/2.36*3.94 į; 2mm/0.08 storas

Bendras grynasis svoris: apie 9g

Talpa: 30ml

Dydis: apie 1.8*3*7.62 cm/0.71*1.18*3in

Bendras grynasis svoris: apie 6grams

Pakavimo Sąrašas:

4*Padengti

4*Butelis

4*Keychain

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Tuščias Kelionės Butelis Nustatyti Daugkartiniai Konteineriai, Muilas, Losjonas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai